Doar ieșiri în oraș. Bani nu sunt o problemă, problema sunt cei care nu știu să-i facă.
Cool raspuns, deci ai nelimitat esti baiat bazat
Nici nu se pune problema să fiu "bazat"...atâta timp cât ai cap le poți face pe toate.
Cu rabdare, ambitie asa e, ai dreptate
Cu raspunsul asta milionarule ti-ai umplut inboxul cu mesaje de la fete
Femeile care accepta bani asa, aiurea, de la barbati sunt tarfe. Barbatii care ofera bani asa, aiurea, femeilor sunt mai jos ca ele...pentru ca incearca sa le cumpere si sa ascunda cu bani tot ce e defect la ei. Banul e singurul lucru pe care il pot oferi ei intr-o relatie. Jenant...
E cam aiurea intrebarea ta pentru ca nu stiu ce vrei sa zici. Te referi bani imprumut? Bani ca sa aiba ce sa manance din ei? Ce bani? Daca te referi la imprumut, da. Daca te referi la celalalt tip, una care se asteapta sa traisca din banii mei, nu cred ca as iesi cu una. Gen una care munceste dar nu are niciodata bani sau mai rau, una de aia care inca sta cu parintii si nu a muncit o zi in viata ei chiar daca are o varsta anume si abia are bani in buzunar. Revenind, se mai intampla sa nu ai bani multi la tine si sa imi ceara °n° suma de bani sau mie mi se mai intampla. Cat despre restul. La inceput imi placea sa platesc doar eu, posibil de la prostii bagate in cap de mic copil, stii tu ° baiatul trebuie sa plateasaca ° si chestii de genul. Dar acum plateste cand unul cand altul, nu e ca tinem cont.
Daca ar avea nevoie de bani si ar fi un motiv bun, i-as darui cu cea mai mare plăcere. Având in vedere ca nu ar abuza de chestia asta si ar fi doar sume mici (sub 100lei). La fel si la iesiri, nu exagerari. O pizza. un suc. o prăjitură pentru amândoi. Sper ca te a ajutat
anonim_4396 întreabă:
elasexygagica întreabă: