Hai sa facem un mic exercitiu de imaginatie:
Esti suparata, ai multe griji pe cap. Ca sa scapi de ele inchizi ochii si te gandesti la ceva placut, ceva ce te face sa te simti mai bine.
Acum gandeste-te cum ar fi sa scapi de griji prin aceeasi metoda, inchizand ochii, dar in acelasi timp sa stii ca esti in bratele persoanei iubite si ca te mai si saruta.
E ca si cum grijile amandurora s-ar intalni la mijloc si ar iesi din mintea voastra.
Cand saruti cu ochii deschisi, esti atenta la ce se intampla in jur. Atunci sarutul devine mecanic, tu repeti miscarile pe care le stii deja, dar te gandesti la ce face ala cu sticla de langa copacu' din spatele iubitului.
Cand saruti cu ochii inchisi, saruti din suflet. Atunci simti acea senzatie de euforie, care iti cuprinde tot corpul si iti da fiori, mai ales sa simti buzele partenerului.
In plus, daca saruti cu ochii deschisi nu iti poti vedea partenerul, el fiind prea aproape.
Daca tii ochii inchisi, il vezi pe iubit cu sufletul. Cred ca daca saruti persoana pe care o iubesti, automat iti apare in "fata" ochilor inchisi chipul acelei persoane, gingas si cu privirea aia care iti spune "Te iubesc!".
Preferi sa saruti si sa-l vezi pe batranelul de la etajul 5 cum isi plimba pisica in lesa sau vrei sa saruti si sa "vezi inima" partenerului?
Eu una am incercat si asa, si asa. Nici macar nu se compara. Inchizi ochii si saruti. Atat. De restul se va ocupa organismul tau, mai ales hormonii.
Sarutat dulce!
Toata lumea inchide ochii cand saruta. Atuncia savurezi cel mai bine momentul.
De placere, ca un somn pe canapea in fata focului pe lemne intr-o zi friguroasa de iarna+un vis frumos
Cand inchizi ochii esti tu ea si placerea... tu ce vrei sa vezi sau sa simti sarutul? Cand dormi de ce inchizi ochii? Pentru ca atunci gandurile tale alea care te macina dupa o perioada dispar si adormi de aceeasi se spune ca somnul e cea mai placuta activitate. Unii ar spune ca sexul, dar, din pacate, sexul are o durata semnificabil mai scurta decat somnul si nu neaparat de fiecare data are un final prea placut (ti se rupe prezervativul, vine maicasa acasa, incerci o pozitie si cazi). Mam deviat de la subiect, cand saruti inchizi ochii sa simti placerea fara sa fie perturbata de alte ganduri
Eu is fata si tot ii tin deschisi rareori ii inchis.nu stiu de ce asa vine pe moment. e dragut sa-l vad cand ne sarutam:X
Da, pentru ca atunci cand inchizi ochii parca stregi cu buretele toate grijile, tot ce e rau dispare, si nu esti decat tu cu el:X iar atunci cand ii deschizi iti aduci aminte ca trebuie sa fii la 10 acasa, sa plimbi cainele, sa iei paine, sa asculti morala mamei ca de ce ai intarziat, sa-ti faci curat in camera(poate vezi cu ocazia asta si culoarea parchetului), sa speli vasele(sau sa le spargi, depinde) etc
Eu sarut cu ochii deschisi. nu stiu dc dar asa sarut ca daca ii inchid imi apar in minte alte imagini si nu ma pot concentra deloc la partener... ii tin inchisi doar atunci cand sunt numaieu cu el atat in rest ii tin deschisi.imi place sa-l privesc cand are ochii inchisi :X e atat de doolce:X
Ii si inchid si uneori nu,... dc Pentru ca e placut sa o vad pe ea cand ma saruta si uneori ii inchid pentru ca simti acea placere maxima! Aveti grija d voi si cu cine va sarutat
Pai ca iti face placere asa inchizi ochii si zici aa ce placut eee si ar fi naspa mie una nu`mi place sa ma uit ochi in ochi cand ne sarutam, gandeste-te
Da, pentru ca atunci cand ii inchzi parca grijile amandurora vin la mijloc si cad ca o ploaie mai departe. Daca ii deschizi iti amintesti:ca mama si tatal tau iau tinut morala iubitului tau 2 ore bune, ca ieri ai cumparat paine si apa si azi te trezesti la coada lka magazin, ca tata nu te lasa mai mult de ora 12:00 pe calculator, ca fratele tau iar tia luat sutienele si ti lea pus peste tot inclusiv in ghiozdan, ca cainele tau iar a facut nevoile in camera parintilor, ca e randul tau sa speli vasele, ca fratele tau e placat in tabara si trebuie sai faci u curat in camera lui ca a lasat un dezastru acolo etc...
Eu nu mereu inchid ochii.Sunt fata, dar uneori ii mai tin deschisi si ne uitam unul la altul...Pt mine e placut si cu ochii inchisi si cu ei deschisi.
OneLifeOneLove întreabă:
BlackAngel23 întreabă: