Ce treaba are mersul la cinema cu faptul ca te duci singur sau insotit? Fiecare se duce unde are chef[si eventual si acces], nu e musai sa fie insotit. E la mintea cocosului.Ai ramas in cap cu faptul ca trebuie sa mergi cu o fata de la prea multe filme romantice stereotipice? Nu, nu trebuie sa mergi neaparat insotit.
>
Si eu am fost singura la cinema, am fost si cu prietenele la cinema, am fost si cu mama la cinema, am fost si cu varumio si matusa mea la cinema, am fost si cu clasa la cineam.
dc nu ati merge singuri? care e prolema? mi se pare absolut normal sa mergi la cinema cu cine, cum si cand vrei tu.nu cred ca e ceva rau in a te duce la cinema singur, ba chiar poate ai niste beneficii. poate ca daca mergi singur la cinema gasesi o fata care a mers si ea sinura si poate iese ceva cu ea. un alt benefiiu e ca poti urmari linistit filmul fara ca cineva d laga tine sa iti comenteze mereu in ureche.
oricum eu te felicit ca inca mai mergi la cinema.multi tineri au renuntat sa faca asta si nu mai vad nimic interesant in a face asta.eu cred ca e mult mai ok sa scoti o fata la intalire in cinema decat sa mergi cu ea intr-un club, mai ales daca vorbim d prima intalnire.
Nu e absolut nici o problemă + că nu e bătută în cuie faza. Du-te liniştit bagă cât pop-corn vrei în tine si have fun!
FantaSZy.
Am fost singura la cinema, am fost singura in parc, am fost singura la cumparaturi, la muzee, in baruri, in restaurante...bai ce viata am!
Revenind: te duci la cinema sa vezi un film, nu sa etalezi noua cucerire, pe care oricum nu o vede nimeni ca e bezna si nici sa iti bagi limbi in gat pe acolo. Eu nu suport nici sa mi se vorbeasca in timpul filmului - comentez dupa daca am chef. Asa ca spor la vizionat!
E ok.prietenul meu cel mai bun mananca filme pe paine.se duce la 2 zile si de fiecare data singur pentru ca nimeni nu poate tine pasul cu el) du-te singur
Nu e adev fiecare merge cu cine vr sau singur/singura uite eu de obicei ies mai singura sau stau pentru ca asa ma linistesk si pot sa stau sa ma gandesc si nu-s emo
Nu are nimic daca mergi singur, dar mie nu mi'ar placea sa merg singura. Eu zic sa mergi cu prietenii
Nu e neaparat sa te duci cu iubitul sau iubita
poti sa te duci cu prieteni
eu nu m am dus niciodata singura la cinema, doar cu prieteni si cu un fost prieten...
Bună.
1.Nu sunt băiat, dar nu am fost singură la cinema. Și nu trebuie să mergi neapărat cu o fată, sau însoțit.
2. Și ca și fată, îți răspund că nu e o problemă dacă tu vrei să mergi singur, dar cred că e mai bine să mergi cu cineva, cu un prieten sau mai mulți. Nu e atât de distractiv singur.
O zi frumoasă.
vikirikimiki08 întreabă:
crazyblue întreabă:
crazyblue întreabă: