| Tralalalalalalalalalalala a întrebat:

Baieti,voua ce va place la o fata? Accept tot felul de raspunsuri si da, stiu ca nu toti baietii sunt la fel. Vreau doar sa vad mai multe opinii.

11 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Cum adica toti baietii sunt la fel?laughing)
Chiar ca esti tralalalalalalAlaughing))

| Tralalalalalalalalalalala explică (pentru VadTot):

Citeste si apoi poti sa comentezi. Am spus ca stiu ca nu toti baietii sunt la fel.

| VadTot a răspuns (pentru Tralalalalalalalalalalala):

Mii De Scuze!

| DNSK a răspuns:

Sa fie cum vreau eubig grin am zis tot cu asta

| DeathIncarnate a răspuns:

Sa fie ca mine

| lexzor a răspuns:

Sa fie putin naiva si spontana. Sa i-a decizi si singura, sa ma contrazica, dar sa nu exagereze laughing) Aspectul ei fizic sa fie ingrijit si sa fie putin mai scunda decat mine. Sa nu fie proasta de da in gropi. Sa avem lucruri in comun si sa ne intalnim zi de zi.

| anonimguy3 a răspuns:

Pai ce-l mai important pentru un baiat/barbat este sa fii buna(sa ai cur, tate si sa fii frumoasa), sa fii o fata nu chiar scorpie, sa nu fii una care gen fumeaza sau altele.happy
PS: si unilor baieti/barbati vor sa fac sex sau dragoste la capitolul asta nu trebuie sa te opui.
Sper ca ti-am fost de foloshappy

| Hevnoraak a răspuns:

Să fie frumoasă nu top model sau genul de fată ce întorc bărbații capul după ele pe stradă,să fie fie simplă,puțin nevinovată, naivă.Dar să nu pună botul la orice să fie dificil de cucerit, să fie hotărâtă, să știe pe ce lume trăiește nu să viseze cai verzi.
Să aibă anumite cunoștințe nu să fie proastă ca o mătură.
Dacă mă atrage la culme trec peste aspectul fizic.
Dar dacă mă uit la o fată doar de satisfacere instinctului, primul lucru mă uit la sâni pe urmă la față.

| Rock10 a răspuns:

Părere personală:
-Aspect fizic plăcut, îngrijit.
-Să fie inteligentă și flexibilă în gândire. Adică fără idei bătute în cuie și stereotipii.( cel mai important)
-Spontană când este cazul. Să nu aștepte mereu ca eu să iau toate deciziile și ea doar să răspundă cu da și nu.
-Comunicativă
-Să aibă o atitudine plăcută (multe fete au obiceiul de a părea indiferente, reci chiar dacă nu asta simt)
-Să existe un minim de lucruri în comun (cultura, ideologic etc).

| Giuney a răspuns:

Bun la mine nu conteaza doar fizicul

| Rammadam a răspuns:

Mie mi-ar placea sa fie nici prea pitzi nici prea naspetahappy, mi-ar placea sa stie sa gateascalaughing, sa fie grijulie si sa nu dramatizeze totulhappy