| Sosolina a întrebat:

Baietii am o intrebare pentru voi vreau sa stiu ce inseamna pentru voi fata cu care v-ati culcat prima oara?

10 răspunsuri:
| CristiB93 a răspuns:

Pentru mine inseamna fata cu care voi petrece restul vietii happy, ma voi culca doar cu cea care o iubesc si care va fi a mea pentru todeauna, nu imi place sa imi bat joc de fete sau sa fac ma culc doar asa pentru aventura, asta face toata lumea, dar eu nu vreau sa fiu ca toata lumea, eu vreau sa fiu diferit, lumea e rea si urata, eu nu vreau sa fiu asawinking, cred ca esti fata, ai grija cu cine te culci, nu te da pe mana oricarui profitor si iubitor de placerewinking tu esti importanta, daruieste-te doar celui care te iubeste si sti ca nu te va lasa niciodata happy bye bye

| Nu a răspuns (pentru CristiB93):

Scuteste-ne. Astea-s dume pe care la mancati toti copii naivi de 14 ani.
Chiar as aprecia sa nu mai vad toti copii care nici n-au ajuns la stadiul asta, sa dezbata problemele astea si cica sa ofere "sfaturi". Niggaz please, back down.
@ Intrebare: Exact ceea ce ti se pare ca inseamna, nu pricep ce alta poezie Eminesciana ai vrea sa auzi legat de subiectul asta.

| CristiB93 a răspuns (pentru Nu):

Desteptule! de ce vorbesti fara sa ma cunosti, eu am 19 ani, daca nu esti de acord cu mine, taci in mata atunci ca nu te-a intrebat nimeni nimic.

| Nu a răspuns (pentru CristiB93):

19? Mai trist, inseamna ca inca nu te-ai maturizat.

| CristiB93 a răspuns (pentru Nu):

Si cam cum ar trebui sa fiu ca sa arat a matur?

| urbanghost a răspuns:

Inseamna fata cu care am facut prima oara sex... o aventura...

| neutrino a răspuns:

Prima fata ramane in inima, in sufletul fiecarui baiat toata viata.

| ionutzicamariuca24 a răspuns (pentru neutrino):

Ar fi bine sa fie adevarat...laughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca fata avea "vechime in campul muncii", mai pe intelesul tau sa fi avut activitate sexuala, nu inseamna decat o fata care a vrut sa face sex/dragoste, daca fata a fost virgina inseamna ca m-a iubit si in cazul n care relatia merge in continuare este fata pe care o iubesc dar sa nu uitam ca mai sunt si unele scapari... cu gandul, cu privirea, de ce nu cu fapta (atata timp cat nu pui suflet intr-o relatie pasagera ) si tot facem schimb de experienta, "nestiinta tinde spre stiinta"