| EdiShadow a întrebat:

Baietii am o problema, am dat de 2 fete taree proaste ieri, si sa`u autoinvitat la mine acasa. Eu cu pretenul meu si ele doua.Astazi au venit la noi dupa ce am facut niste cumparaturi de 70 lei (sa`mi bag pl ) alcool, rontaiala + ca am facut clatite. Fetele sunt extrem de proaste nici nu pot sa le descriu, de aceea nu prea pot sa`mi dau seama ce vor, se lasa pipaite pana in ultimul hal pana la un punct ( mai ales cea mare de 19 ani si varasa de 17)Problema mea care ee: Ca vreau sa le F*t si proastelor pare ca le place viata vorbesc despre sex si tot genu asta...dar cand vine vorba doar pipait si atat. Pretenu meu a avut un succes mai mare cu aia de 19 dar aia mica cand vede ca asta e pe ea (adica pe sorsa) se baga intre de parca nu ar vrea sa se intample nimic. Sincer nu am mai intalnit fete din astea, ma refer ca sunt tare proaste si nu prea stiu ce vor. Daca ma duc cu ele in oras ma stie toata Valcea, asa ca prefer acasa (vrea doar o aventura si atat). Un sfat e urgent, maine ratatele vin din nou si nu prea stiu cum sa le abordez, desi se lasa pe val. Am 2 camere deci pretenu cu aia de 19 eu cu asta de 17. Multumesc ca ati avut rabdare de citi. VA PUPPP!

11 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

O oportunitate pentru a vă pierde virginitatea.

| Azµre a răspuns (pentru h3r):

Or să moară virgini în stilul acesta...

| h3r a răspuns (pentru Azµre):

Ori bărbați și cu vreo boală. La cum le-a descris pe alea...

| Smileygirl23 a răspuns (pentru Azµre):

Exact gandul meulaughing

| Cristiann25 a răspuns:

Vezi tu cu aia de 17 cum te duci la aer conditionat, ce n-ai avut toata viata ta!

| NnDWtf a răspuns:

Fetele sunt interesate de prietenul tau sau vor sa va inventarieze casa.

| NnDWtf a răspuns:

Am uitat, sfat: Imbatati-le cretinilor ca presupun ca tineti mai mult la bautura decat ele.
Daca sunteti chitrosi, jucati scrumuletul, trageti toti dintr-o singura tigare, la cine cade scrumul, trebuie sa bea un pahar cu vin/bere + scrum. Din 2 pahare sunt lesinate.

Ati trait degeaba cred.

| Scurtel a răspuns (pentru NnDWtf):

Asta am vrut si eu sa ii scriu, gj!laughing

| benga94 a răspuns:

Pai nu prea sunt asa "proaste"din moment ce a fost la voi acasa si nu ati facut nimic cu ele! Hai sa va dau un sfat bun ca sa faceti si voi ceva! Pentru inceput ele se feresc una de alta ca sa vada una din ele ce face cealalta,asa ca un pas bun spre ce vreti voi e sa stati separati,nu toti intro camera,va separati tu cu aia mica ala cu aia mare in cite o camera si acolo incercati sa leo dati,fara sa le intrebati,le mangaiati,le pupati,pipaieli,mana la sutien,dupa mana la chilotei,dezbracarea si sex,acum tine si de vrajeala voastra! Nu mai spuneti ca sunt proaste ca asteas bune, nu au pretentii mari si ajungeti sa faceti ce vreti cu ele, pe cand una mai desteapta vrea masini, cluburi etc sa manance banii, asa ca daca leati prins pastea tinetile cit puteti!

| geogeo93 a răspuns:

Sunt verisoare sau surori? Hotaraste-te si spune-ne si noua ca apoi sa te trimitem la culcare.

| justfoo7ay a răspuns:

Lasa-mi mesaj privat, le rezolv eu daca voi sunteti asa ratati, sunt tot din Valcea.