Vezi tu cu aia de 17 cum te duci la aer conditionat, ce n-ai avut toata viata ta!
Am uitat, sfat: Imbatati-le cretinilor ca presupun ca tineti mai mult la bautura decat ele.
Daca sunteti chitrosi, jucati scrumuletul, trageti toti dintr-o singura tigare, la cine cade scrumul, trebuie sa bea un pahar cu vin/bere + scrum. Din 2 pahare sunt lesinate.
Ati trait degeaba cred.
Pai nu prea sunt asa "proaste"din moment ce a fost la voi acasa si nu ati facut nimic cu ele! Hai sa va dau un sfat bun ca sa faceti si voi ceva! Pentru inceput ele se feresc una de alta ca sa vada una din ele ce face cealalta,asa ca un pas bun spre ce vreti voi e sa stati separati,nu toti intro camera,va separati tu cu aia mica ala cu aia mare in cite o camera si acolo incercati sa leo dati,fara sa le intrebati,le mangaiati,le pupati,pipaieli,mana la sutien,dupa mana la chilotei,dezbracarea si sex,acum tine si de vrajeala voastra! Nu mai spuneti ca sunt proaste ca asteas bune, nu au pretentii mari si ajungeti sa faceti ce vreti cu ele, pe cand una mai desteapta vrea masini, cluburi etc sa manance banii, asa ca daca leati prins pastea tinetile cit puteti!
Sunt verisoare sau surori? Hotaraste-te si spune-ne si noua ca apoi sa te trimitem la culcare.
Lasa-mi mesaj privat, le rezolv eu daca voi sunteti asa ratati, sunt tot din Valcea.
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: