anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baietii astia nu sunt seriosi deloc cica o relatie ii bazata pe respect dar cand le apare o fată in față imediat o curteaza daca e frumoasa oare exista baieti sinceri? Am vazut multe cazuri cand ei aveau iubita si inselau la petreceri, exista iubire ca in seriale sau nu?

Răspuns Câştigător
| DaniGl a răspuns:

Da exista.Sunt si baieti seriosi care iubesc sincer, care nu mint, nu inseala.Mai putini dar sunt.

77 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Teodor_Costin_1994 a răspuns:

Ok deci se vede ca multa lume de aici e dusa cu pluta SAU toti sunteti obositi. Mintea omului nu functioneaza prea bine noaptea. nu vreau sa va spun ce sa faceti doar va sfatuiesc sa va culcati (sun ca o mama). in fineeeeeee... Ce ar fi sa ne calmam cu totii? se vede ca sunt multe dispute in aceasta seara. sau ma rog. seara de ieri. Un prieten mi-a dat link ul asta ca cica o inceput sa rada mult. dar singurul lucru amuzant a fost acel "analfabetist" laughing). in rest e destul de trist... nu vreau sa va supar sau ceva de genu doar ziceam. cat despre intrebare, nemessys sau cum il chema a raspuns cu aceeasi idee ca si mine. nb oricum happy

| Nemessys a răspuns (pentru anonim_4396):

Omg, putem fi impreuna

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Nemessys):

Creca ce va radeti voi intre voi in privat laughing

| RAY a răspuns:

Nu e adevarat asa ceva,exista baieti sinceri dar voi i tineti in lista prieteni ca nu va atrage fizic,nu e vina voastra ca nu va atrag,dar ca fapt divers cei frumos si la dumnezeu i place,va plac baieti frumosi aia sunt mai curvari pentru ca asa au fost invatati sa marcheze mereu,dar asta nu inseamna ca nu iubim cu adevarat,dar in ziua de azi ce sa mai iubesti, fete sincere, serioase nu prea exista si daca exista si alea le place de baieti frumosi, plus ca avem o dorinta sexuala puternica si nu stim ce e iubirea, noi credem ca dorinta sexuala =iubirea

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Nemessys):

Deci am un iubit yei

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Teodor_Costin_1994):

Dormi linistit ai iesit bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

In visele tale glumesc ai intr-un fel dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Teodor_Costin_1994):

Intrebarea e pusa cu un scop vreau sa vad daca ajunge la 200 de comentarii in rest am raspuns doar la misto in afara de 2 persoane.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru WaterDrop):

Gluma ii gluma raspunsul serios in raspuns serios intrebarea a fost pusa numai asa sa vad cum reactionati si daca ajunge la 200 de comentarii.O Noapte frumoasa! happy

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Intr-un fel, mereu fetele baga baieti in zona prieteni dar viseaza la aia frumosi

anonim_4396

Fetele urate viseaza tot la frumosi? Daca nu raspunzi prefer sa ma blochezi iarasi

Si baieti urati viseaza tot la fete frumoase si fetele urate viseaza la baieti frumosi, cei frumos tuturor place

anonim_4396

Da asa e ne place frumosul dar tot omul e frumos acum depinde cum il vezi prin ochii tai, ceea ce vezi tu frumos poate altul vede urat si ma iau dupa vorba aia fiecare om e fain daca se pune in valoare poate ti se pare un raspuns mediocru dar asta ii adevarul. Unii zic ca *uratii* cum zici tu se simt naspa in pielea lor nu e adevarat se simt chiar bine fiindca daca traiesc langa oameni de valoare nu au de ce sa se simta complexati.Repet creatia lui Dumnezeu nu este urata nu putem sa ne batem joc mai ales ca sunt creati dupa chipul lui.

Desigur ca da, nu toti urati sunt emo sau depresvi

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru KoroSensei):

Intrebarea si cateva raspunsuri au fost la misto stiam ca asa o sa reactionati, m-am legat de voi si e normal. Repet nu iubesc pe nimeni, nu am 10 le linie cum m-am "laudat"si daca aveam nu notele definesc inteligenta, sunt o fata simpla si dau raspunsuri aiurea ca sa ma distrez nu am nimic cu niciunul chiar daca o parut ca m-am certat cu 2 realitatea a fost ca radeam in spatele ecranului ca proasta fiindca unii chiar se implicau atat intr-o intrebare mediocra care ar pune-o o fata de 16 ani.Am vazut ca cineva m-a facut superficiala nu e ok sa judeci omul pana nu il cunosti, eu urasc superficialitatea, am urat-o mereu.Doi,sunt destul de matura incat sa-mi dau seama ca nu toti baietii sunt la fel si exista unii cu o educatie foarte buna si cu caracter de milioane care respecta fetele.O seara buna va doresc!
Ne revedem cu urm intrebare
Daca ajunge la.300 de comentarii dau o mega petrecere laughing
Noapte buna persoane faine! happy