| andreipaskk1 a întrebat:

Baietii care aveti iubite ok(de nu sunt vagaboante) cum ati reusit sa va intalniti cu ele? Eu tot incerc sa gasesc o fată in banca ei si cuminte,sunt sigur ca exista foarte multe care nu se afiseaza asa mult in mediu online dar n am nici cea mai mica idee unde sa gasesc, ca pe insta cel putin foarte rar gasesc o fata așa.

6 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

Fete cuminti si la locul lor de obicei gasesti in medii adecvate cum ar fi scoala, facultate sau in medii de lucru mai intelectuale.
Acolo sa te orientezi si tu.

| blackann a răspuns:

La biblioteca.

| andreipaskk1 explică (pentru blackann):

Daa,totusi ceva fara par pe maini si care sa fie cat de cat frumoasa, si nu prea m-aș potrivi acolo avand in vedere ca eu mai intai ar trebui sa merg la un logoped

| VoidEternal a răspuns (pentru andreipaskk1):

Si uite exact de asta nu gasesti pe nimeni, ai impresia ca in locurile de genul asta gasesti numai fete urate si paroase, orci care nu vad lumina soarelui. N-ai idee cat de mult te inseli. In calitate de fost librar, crede-ma sunt unele fete absolut superbe care aprecieaza lectura.

Apropo, nu e obligatoriu sa citesti cu voce tare, deci nu ai nevoie de un logoped inainte sa mergi la biblioteca. Numa' zic. Pana la urma conteaza si "ce" vorbesti cu o fata, nu doar "cum" vorbesti. Iar la asta, cititul te ajuta ca nimic altceva. Deci pe langa faptul ca o sa cresti ca om, iti cresti si sansele sa intalnesti o fata cuminte (desi doar daca o gasesti la librarie sau biblioteca, nu inseamna ca e neparat cuminte).

| blackann a răspuns (pentru andreipaskk1):

Da' tu ce crezi ca gasesti intr-o biblioteca de le faci paroase? rolling on the floor Ai macar mustata de fecior?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ce ești la vârsta ta? Ce vede o femeie la tine?