Parerea ca nu e multumita de ceea ce are in prezent si cauta in continuare ceva mai "potrivit".
Buna.Cred ca ar trebui sa raspunzi doar tu la intrebare, nu sa raspunda altii pentru tine, deoarece e cat se poate de subiectiv.Nu ai mentionat detalii despre ce tip de poze vorbesti, daca sunt facute artistic sau sunt selfie-uri aiurea etc.
Iar la mare se poarta costum de baie, nu lenjerie. Pozele de acest fel nu ar trebui sa iti semnaleze un red flag.Dar daca posteaza poze in lenjerie pe Facebook, din pat, din baie etc, atunci nu e deloc ok.
Poze in care își îndoaie spatele, și își arată fundul, vreo 5, poze în care se vede sutienul din cămașă, poze provocatoare.
Nu sunt băiat însă o sa raspund la asta
Poze la mare- wow ce indecenta, dacă făcea poze pe o plaja de nudiști era o problema, în costum de baie e normal sa te afișezi, doar nu în haine de iarna.
Poze la buricul gol- se cam poarta hainele de genul, ce este asa indecent la asta?
Hai ca aia cu lenjeria intimida- într-adevăr nu e ok, dar putem sa vorbim doar de faptul ca este ok cu ea și se simte bine în propriul corp.
Nu cred că înseamnă asta.
Depinde, trăiești în 2023, urmăresc tipe cu un conținut de genul în care se îmbracă cu rochii, tot felul.
Încrederea este baza, dacă vrea sa îți fure cineva partenera/ partenerul poate sa o facă și cu tine de mana, simplu.
Și la restul 2 puncte de mai sus- este pur adevăr.
Deci cam atât( și deci ala de " nefolositor" a fost degeaba.
Si eu sunt foarte mulțumită de corpul meu, de ce nu îl afișez pe Facebook?
Ziceam de tipele care fac asta, multe și au luat bullyng an la rand și sa te accepți pe tine este cel mai important lucru, dacă nu este asta și pur și simplu vor sa impresioneze pe alții sau se ocupa cu altelele, ok, trist.
E viata lor, nu a noastră.
Și nu avem dreptul sa judecam alegerile altora.
De acum in colo, când voi purta o cămașă, o să grijă sa se vadă sutienul, mulțumesc pentru tot.
)
Nu ma refeream la asta, depinde și de ce poze zici, ca în lenjerie de genul poate sa iti facă pana și un fotograf.( la modul ala de artistic).
De tipii care nu stau cu tricou pe ei, nu spui nimic?
Bravo
Frumoasa idee
Ce idee?
Era doar un punct de vedere, urmăresc tipe destul de cunoscute care fac poze incredibile în astfel de ipostaze, ce sa vezi.
Însă dacă pozele sunt doar în acel stil, neprofesional, înseamnă că nu e ok, simplu.
Sunt și tipe care se postează și goale, atâta timp cât îți asumi ce faci, cum te expui, nimeni nu are dreptul sa te judece.
Auzisem și eu acum ceva ani în urma ideea " uitate în gradina ta", cred ca este valabila și pentru cei/ cele care ii arde curiozitatea de " gradina" altora.
Exact
Păi să facă onlyfans atunci măcar primește banii, nu pe gratis
Nu promovez tipele care fac poze indecente, dar alta este să vorbim de cele făcute la ședințele de fotograf, să îți apreciezi corpul și să îl scoți în evidență nu este un lucru rau
Și nu am spus " goala" " goala", nimeni nu stă așa, dar haine pe corp na, sunt și alea făcute cu scop artistic, dacă alții îl folosesc în alt scop, pierderea lor.
Pe only fans poți să pui și poze cu pisici și fraierii să îți plătească crezand că găsesc " poze indecente" haha