Cred ca sunt una din putinele fete care nu e inebunita dupa genu de baieti "cool"/cocalari/emo si blond cu ochii albastri .
Asa deci eu pun mai mult accentu pe comportament. Imi plac baietii sinceri, fideli, romantici, dulci, intelegatori, care sa ma ajute mereu cand am nevoie de ceva si sa nu ma lase singura atunci cand am o problema si nimeni nu mai e langa mine., sa ma sprijine si sustine in tot in fac, sa-mi dea sfaturi daca gresesc.
Ca aspect, imi plac brunetii, cu parul putin mai des si lung, ochii (nu conteaza culoarea) mai micuti. Sa fie putin mai inalti, dar nu chiar asa de palugi
Ce îmi place la un băiat?/Felul său de a fi/El, cel de zi cu zi/
El, însuşi/Naturaleţea lui/Cum aş cuceri eu un băiat?/Cam greu la capitolul cucerit.../Eu sunt o fată foarte dificilă/Întotdeauna am pus sentimentul în prim plan/Sunt o fire impulsivă/Şi am avut mult de suportat/Am o sensibilitate aparte/Mă zbăteam prea mult, pentru a atrage atenţia unui băiat pe care îl plăceam/Dar acum vreau să pun raţionamentul în prim plan şi dacă simt că băiatul într-adevăr chiar merită, atunci să dezvălui şi sentimentul...
Mie imi place o fata sa fie desteapta, amuzanta, frumoasa(sa nu fie data cu prea mult fard, cat mai natural), sa nu fumeze...ar mai fi ceva(acel "ceva") dar difera de la fata la fata asa ca nu pot spune
Naturaletea, frumusetea fizica, etica, moralitatea, cat de cat sincera sa pot avea incredere in ea. Ii spun ca o plac si daca ma place e ok.pa
Ce imi place? Sa aiba unghii frumoase si sa nu fie roase. Poate sa fie fat frumos sau mr perfect dar unghiile roase ma termina
Fiecar baiat are un anumit lucru care il obs si ii place mult
spre exemplu mie sani important e sa fi tu insuti cine te place te place asa cum esti cine nu pa
Ce-mi place la un baiat? pai la baieti imi place cum incearca ei sa ma cucereasca (asta ca sa fiu sincera) Iar un baiat ca sa ma cucereasca trebuie sa fie inteligent, spontan, sincer, glumet, sa stie sa ma iubeasca siiiiii sa stie sa faca dragoste
Iar cum as cuceri eu un baiat? Pana acum nu mi s-a intamplat sa intalnesc pe cineva care sa-mi placa atat de mult. Dar daca o sa se intample sigur baiatul ala nu va mai putea scapa de mine.
Cred ca mi-as pune in aplicare toate farmecele sa-l cuceresc...
Inca il astept :d
E normal sati placa cum arata dupa aspectul fizic, dar eu consider ca succesul in a fi bine vazut este sa combini calitatile (preferabil native, daca nu dobandite pe parcurs) :inteligenta cu umorul. nimic nu e mai plecut decat un om vesel. In general daca stai langa un om vesel, viata, chiar si cu probleme trece alfel, mult mai frumos decat langa unul care totdeauna isi plange de mila...Eu consider ca oamenii inteligenti si cu simtul umorului ajung mai sus decat cei care nu poseda aceste calitati, deoarece se integreaza mult mai usor in diferite grupuri, in detrimentul altor calitati.Complementaritatea acestor doua calitati le surclaseaza pe toate celelalte.Asadar daca dai de o asemenea persoana nu o pierde, nu-ti pune multe intrebari, bineinteles ca o mai fi avand si alte calitati pe langa astea de "varf"
Bafta la cautat, daca ai gasit una ca asta esti un norocos, daca nu mai cauta, pana gasesti si nu o sa regreti
Salut! ce-mi place la un baiat? nu stiu...pai sa fie dragut in primul rand, sa fie sincer, grijuliu cu mine si la a 2-a intrebare...pai sunt de gasca, cool, invat bine, ce sa zic de cine imi place mie ma stie si ma accepta asa cum sunt! asa ar trebui sa faca multe fete sau multi baiati! dar de, suntem in Romania fratilor!