| NoGames a întrebat:

Baietii chiar cred ca daca lingusesc o fata (prin vorbe ma refeream) o sa obtina tot ce vor de la ea? Mai exact: o lauda, apreciaza "frumosetea" si uneori cam exagereaza... Oare asa ced ei ca se "cucereste" o fata?
Am avut si eu de aface cu unu ca asta, chiar imi placea tipu, dar faptul ca exagera uneori ma cam enerva asa ca i-am spus in fata (defpat pe mess) catde frumos am putut ca nu ma intereseaza linguselile ci caracterul lui. Atunci mi-a spus ca o sa ne vedem peste cateva zile "face2face" (abia s-a mutat)
Credeti oare ca s-a suparat? Sau ce ar trebui sa-i spun cand il vad? Tin sa precizes: Nu e ceva serios intre noi, ok, nu e mai nimic, dar mi-ar placea totusi...sad Va rog putin ajutor! Si daca cititi pana la final aflati ca dau si funda!winking

Răspuns Câştigător
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Eu zic sa astepti sa-l cunosti inainte de a ii reprosa ceva. Nu stiu daca s-a suparat, dar e posibil sa-l fi deranjat.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Mickey1234 a răspuns:

Si ai scris la sfarsit faza cu "daca cititi pana la sfarsit" rolling on the floor. Ma rog, eu zic sa nu te compromiti pentru el, sa faci si sa zici ce vrei tu si daca vrea sa te accepte bine daca nu nu.