Din ceea ce ne-ai scris mai sus se pot trage doua concluzii :
1. Daca fata raspunde "nu stiu" este nehotarata, nesigura.
2. Daca fata accepta si pastreaza secretul pentru ea un timp rezulta faptul ca ii este frica sa dezvalue aceea relatie, asadar doreste o relatie in secret.
Ca acea fata greseste, ea "trebuie" sa stie exact ca nu trebuie sa accepte. Ce inseamna, sa nu spuna la nimeni? Se teme de opinia publica sau de faptul ca are relatii sexuale si ea e inca nepregatita?
Pai asa mi s-a intamplat si mie, dar nu stiu ce sa spun cred ca te place.imi dai funda?
Sunt oameni care isi tin viata personala in secret, si eu cunosc multe persoane, si daca fata nu zice la nimeni nimic inseamna ca e una din aceste persoane
Eu sunt fata.
si eu am zis asta de multe ori... da' nu pentru ca imi era rusine cu acel baiat...pentru ca colegi mei ar fi ras de noi.sau chesti dinastea.nu ca as avea ceva cu baiatu' :X
Sunteti cumva colegi de clasa? Eu am trecut prin asa ceva de 2 ori. Desi nu am experienta sunt clasa a 12a o sa va povestesc. O data in clasa a 9a cand a fata a venit la mine sau eu nu mai stiu de unde am aflat ca ma place si am acceptat sa fiu cu ea dar in secret, adica la scoala nici macar nu ne vorbeam nici dupa ore ieseam separat din scoala. Relatia a durat aproape 3 ani si din cauza faptului ca nu am plecat de la niste sentimente reale in tot acest timp nu am pus nici un mic de suflet si m-am despartit de ea fara sa ma gandesc vreo clipa la ceea ce am facut. Nu stiu nici acum daca indiferenta mea a tinut-o langa mine in acest timp si ma gandesc ca poate prin asta am atras-o si mai mult. Vremurile au trecut si am ajuns cls a 12a si acum sunt impreuna cu o colega de 3 luni de zile, nu am nici o problema in a o saruta in clasa de fata cu ceilalti colegi, nu ma gandesc deloc ca ei sunt acolo si nici ea nu are aceasta problema. Dar pot spune acum din tot sufletul ca o iubesc si ca vreau sa raman cu ea. Asa ca in cazul tau depinde ce tip de persoana esti, dar daca esti genul care nu ii place sa schimbe fetele prea des nu te baga pentru ca nu pleaca de la sentimente reale.
Miihaa întreabă: