| Anonimusxxxxx a întrebat:

Baietii, dc va place asa de mult sa dezvirginati fete?

Răspuns Câştigător
| EmmaShefferd a răspuns:

Problema se pune ca orice baiat doreste sa fie primul in viata unei fete. Asta e de fapt placerea! Insa sunt baieti buni care daca nu iubesc fata respectiva, nu profita de ea, prefera sa profite de una deja inceputa! Dar mai sunt si descreerati mintal care au o satisfactie ca dezvirgineaza si apoi dispar. Eu daca as pati as cauta sa il "detronez" intr-o zi, revange laughingrolling on the floor

16 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Mie nu-mi place.
Muncă de convingere până o bagi în pat, sânge, trebuie să fii atent, că o doare...mi se pare chiar ceva deloc atractiv. Iar satisfacţia că eu am fost primul nu mă încălzeşte cu absolut nimic.
Prefer ca altcineva să facă ce-am spus mai sus, iar eu să trec direct în etapa a 2-a, când tipa ştie şi singură ce are de făcut.

| Remus13 a răspuns:

Cand faci sex cu o fata nu stii daca e virgina sau nu este virgina. Daca este virgina atunci o dezvirginezi, dar n-ai de unde sa stii.

| Anonimusxxxxx explică (pentru Remus13):

Cati ani ai ma? cum sa nu sti daca e virgina sau nu?laughing)

| Remus13 a răspuns (pentru Anonimusxxxxx):

Ba, cand faci sex cu una nu iti zice ea inainte daca e virgina sau nu, descoperi tu pe moment.

| EmmaShefferd a răspuns (pentru Remus13):

Uneori fetele nu divlga asta...dar gresesc happy pentru ca poate baiatul se simte prost dpa, poate nu avea intentii chiar serioase cu ea, si daca avla ca e primul, e nasol pentru el...(ce femei proste alea de nu zic)

| EmmaShefferd a răspuns (pentru Anonimusxxxxx):

Pai depinde de fata mariuta..pt ca sunt unele de nu zic..si nici nu te lasa sa umbli jos acolo pana nu ajungeti in patlaughing..crede-ma..totul e posibil happy

Ideea e ca unele zic..si altele nu happy

| Remus13 a răspuns (pentru EmmaShefferd):

Exact.

Si singura cale sa nu stii ca a fost virgina e sa fi fost beat..pt ca altfel iti dai seama..pt ca e vb ori de sangele de la sf.ori de stramtoarelaughingrolling on the floornu stiu.e sunt fata nu stiu multe

Răspuns utilizator avertizat
| Mirunelu a răspuns:

O fata virgina are vaginul foarte stramt si le ofera baietilor o placere mai mare.

| EmmaShefferd a răspuns (pentru Mirunelu):

Asa e.dar daca o faci c fata care o ibesti, te cam doare undeva de placerrea ta, pentru ca esti atent la ea mai mult happy

| Mirunelu a răspuns (pentru EmmaShefferd):

Nu am vrut sa intru in detalii, am raspuns la intrebare scurt si la obiect, asa cum ar raspunde un baiat, pentru ca sa fim seriosi nu mai sunt multi pe lumea asta care ar spune "pentru ca sunt primul din viata ei". Ei sunt mai pe partea fizica nu cea sentimentala. Si apoi intrebarea era "de ce va place..." eu am presupus despre partea fizica, desigur mai este si partea in care baiatul este complexat si cauta special o virgina pentru ca ea nu are cu cine ii compara performantele.

| EmmaShefferd a răspuns (pentru Mirunelu):

Indeed

| ChuckNorris42 a răspuns:

E un sentiment special. Sti ca esti primul. Nu pot sa descriu.