Baietii de gasca, si foarte tupeisti sunt de 2 categorii : oligofreni ingamfati care se cred buricul pamantului, si aici iti pot da ca exemplu 80% din adolescentii bucuresteni, pe care-i doare in briceag de oricine, ti-o trage si te lasa, si pustanii care umbla impreuna, prietenosi, cu tupeu in limita bunului simt, oameni normali, care bineinteles ca nu uita foarte usor o fata pe care au placut-o in trecut.
Sfantule! Nu cred ca esti in masura sa caracterizezi astfel pe cineva "oligofreni ingamfati care se cred buricul pamantului".
Aha, bine, pa.
Depinde, de persoana!
Daca baiatul respectiv nu a tinut la tine, nu isi va aminti cu siguranta, depinde ce le atrage pe baieti la fiecare fata!
Uita foarte repede(eu cel putin).
Trec foarte repede peste ce a fost si dupa nu ma mai intereseaza decat de propria persoana.
Depinde de fiecare baiat, cat de mult s-a implicat in relatie si a tinut la acea fata.Am avut o experienta de genul si eu care inca nu trecusem peste despartire, ma gandeam cat de usor i-a fost lui sa treaca peste.Pana cand am aflat ca el nu trecuse peste, dar facea in asa fel sa para ca e ok.Deci da, inca isi mai aminteste de acea fata, la mine trecuse un an si inca se mai gandea la mine. Sper ca te-am ajutat.Pup :*
Daca tinea la ea nu o va uita prea usor.Si eu am avut un astfel de iubit si nici acum, dupa 7 luni de cand ne-am despartit nu ma putut uita.
~ Daca tinea intr-adevar la ea nu o parasea, si daca tinea la ea cu adevarat nu o uita niciodata :*.
Depinde,daca acea fata a insemnat ceva pentru el si a tinut mult la ea o va tine minte toata viata daca doar a fost o aventura sau ceva de gen nu prea