| ioanamaria2000 a întrebat:

Baietii devin mai apropiați sau mai distanti dupa ce se culca pentru prima data cu iubita lor(ea fiind virgina)? Am auzit tot felul de povesti cum ca dupa ce acest lucru se intampla ei iubesc mai puternic, dar si ca altii considera ca si-au atins scopul si pleaca mai departe. Voi ce credeti?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dar ce ai vrea nunta, copii.doar pentru un act sexual

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai unele persoane devin mai distante, altele mai apropiate, nu este o regula. Fiecare persoane este diferita, asa ca asigura-te ca iti cunosti partenerul foarte bine si ca vrei asta cu adevarat, inainte sa ajungeti la primul act sexual.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heei!

Da, categoric sunt baieti care vor doar o aventura, sunt altii care vor best *** friends sau cei asumati care o si spun. Mai sunt si tipi care de asemenea vor ceva serios. Doar ca vezi tu, viata este imprevizibila si nu ai de unde sa stii daca la un moment dat iti dai seama ca nu exista potential de a construi lucruri sau pur si simplu drumurile se despat, conexiunea si chimia nu au fost puternice si asa mai departe. Orice este posibil daca nu ne referim la ceva iremediabil cum este moartea de exemplu. Mult succes!

| Saiko10 a răspuns:

Daca devine rece si pleaca dupa ce a facut sex cu tine inseamna ca nu te-o iubit niciodata, deci nu prea ai pierdut multe, ai demascat pe unu care nu te iubea. dar daca te place normal ca va sta cu tine si dupa ce faceti sex. pana la urma sexul este o parte normala din o relatie.

| FantasyBoy a răspuns:

Unii sunt nemernici si dispar a doua zi, si-au atins scopul, de altii nu mai scapi toata viata!

| DenqOO a răspuns:

Eu după ce am făcut-o am fost mai aproape. Depinde de felul băiatului