Ce folos ca-s frumosi daca-s poponauti si nu-s interesati de fete, ci de alti barbati...
Nu-l iei sa-l pui in glastra acasa, ca altceva nu-i capabil sa-ti ofere.
Poti sa-ti atragi atentia doar daca iti creste si tie un penis, altfel nu ai nici o sansa.
Cum se face că mai mereu tu ești atrasă de persoane care nu vor nimic cu tine? Să nu mă contrazici că sunt multe întrebări pe care le-ai spus în acest sens. Și răspunsul va fi mereu același... nu ai ce să faci, nu ai cum să schimbi lumea, acceptă ideea și încearcă să fi cu cineva care chiar te place și vezi unde veți ajunge.
Poate nu sunt, pot locui în aceeași casă. Și eu am locuit în trecut cu colegi de apartament, aveam salariu mic, chiria era ok, apartamentul avea 4 camere, spațiu suficient pentru toată lumea.
Eram singurul cu iubită dintre ei )).
Dacă îți place de ei, propune-le un MMF ))).
De unde știi tu că sunt gay? Violetta vad că e paleta dar nici tu nu ești mai presus! Nu v-ați săturat să judecați fără sa cunoașteți esența?
Ca barbat gay, inalt si masiv asa cum spui tu, doar ca fara barba..iti zic sincer ca nu mi-ai putea atrage atentia in niciun fel.
Pe aia care ma plac, nu ii plac eu. Ma atrag foarte mult barbatii cu muschi
Umbla mereu impreuna si nu i-am vazut cu femei. E doar o parere..chiar par gay
Nu se pot schimba? sa le placa fetele daca isi dau seama ca gresesc?
Este alegerea ta, asta, iar la rândul lor cei care te plac și nu îi placi tu, trebuie să accepte refuzul.
Inteleg.dar ma supara ca asemenea baieti stau tot cu baieti..nu e normal...
Poate sunt timizi sau prosti sau au probleme psihice și nu au încredere în ei! Pot fi și hetero și bisexuali și gay într-adevăr! Pe baza asta superficială nu poți trage o concluzie. Daca îți place de ei mult spune-le și dacă e sa te faci de ras asta e,de fapt nu trebuie sa te simți prost că ai fost respinsa când ei sunt cu filetul pe stânga. Daca nu o faci te vei simți frustrata că nu ai făcut-o. Fa ce simți fara regrete că sa dormi liniștită noaptea! Da o in colo de timiditate,băgate in seama cu ei,vezi tu, găsești tu un subiect de discuție, sau le spui direct! Da, astia care sunt homo arata într-un fel, dar nu pot deveni heterosexuali daca sunt pe invers!
Au vreo 30 de ani, nu sunt studenti sau asa ceva. Cat despre MMF mi-ar fi rusine sa le propun asa ceva, nici nu vorbesc cu ei sau ceva sunt doar vecini de cartier.
Ba e normal, fiecare face ce vrea cu viața lui, că nu îți convine ție, asta e altă problemă.
Colegii mei de apartament au mai stat 3 ani în apartamentul ăla, după ce m-am mutat eu, și nu erau gay.
Apoi s-au mutat în alt apartament, pentru că fiecare strângea bani pentru apartament.
Ce-i drept erau singuri, și de aia le convenea să conviețuiască la comun.
La admina trebuie sa ii arăți screenshot și să îi spui sa i baneze contul. Femeia asta deseori face atac la adresa multor copii, e scrântită, nu are ce căuta pe aici. Are imunitate pe TPU vad că admina nu o suspenda, e ceva la mijloc! Roagă mai multe persoane de pe TPU și scrieti-i adminei sa o lase fără cont!
Nu se poate așa ceva sa nu ia nimeni măsuri contra ei, mereu să scape basma curata.