| cristinabab a întrebat:

Baietii gay se pot schimba sa treaca pe fete? Cunosc doi baieti, cred ca sunt gay pentru ca locuiesc impreuna si ii vad mereu impreuna. Deci sunt atat de frumosi, exact ce caut eu la un baiat. Sunt foarte inalti, unu dintre ei cred ca are peste 2 metri, au barba si sunt foarte musculosi, exprima masculinitate prin toti porii!

Cum as putea sa le atrag atentia? oare ei sunt curiosi sa incerce macar cu o fata?

Răspuns Câştigător
| J0B0MAT a răspuns:

Asta e la fel ca presupunerile ălora care cred că dacă ar fi să se legalizeze căsătoria între două persoane de același sex, toți bărbații s-ar transforma în gay.Nu ar fi tot ăia care sunt, pentru că în concepția lor, te trezești mâine și te faci gay, ori din gay devi straight.
Nu există așa ceva, cel mult există copii care încă nu și-au experimentat sau și-au suprimat adevărata sexualitate.
Pentru bărbații gay să fie cu o fată ar fi la fel de scârbos cum ar fi pentru tine ca fată să fii cu o altă fată(asta dacă nu ești bi).

32 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Cel mai important organ sexual e creierul. Există motive psihologice pentru care unii băieți simt o atracie mai mare spre alti baiet, de exemplu daca mama si-ar fi dorit sa fie fata, atucci inca din uter el simte xa e de sex gresit si simte o dorința iconstienta de a se conforma sexului dorit de mama, sau acei care au o relație proasta sau inexistenta cu tatăl biologic le ramane gol rezervorul ce ar fi trebuit sa fie umplut cu dragoste masculina paterna si atunci cauta dragoste tot de la cineva de acelasi sex, care poate ajunge sa se sexualizeze
Sunt organizatii crestie care fac consiliere pentru cei ce doresc sa înțeleagă cauzeele pentru care cineva simte o astfel de atractia si sa se vindece. Noi avem un fin care a fost homosexual cativa ani dar apoia ales sa isi puna in ordie viata cu Dumnezeu, si-a cerut iertare, si-a schimbat convingerile si acum e casatorit si are 3 fete, ne înțelegem bine. Depinde de convingerile fiecăruia. Si daca ar accepta sa faca odata sex, cu ce te-ar ajuta?
Ai fi mai fericita daca te-ai ruga Tatalui nistru ceresc ca la timpul pe care El il cknsidera potrivit sa aducă în viata ta persoana care El știe ca e potrivita pentru căsătorie

| cristinabab explică (pentru ania):

Sa stiti ca am cautat in viata mea sprijin si la divinitate dar mi-a fost mai rau apoi, crestinii intalniti au fost cei mai rai oameni pe care i-am intalnit, care m-au judecat mai rau decat orice alt om pentru ceea ce sunt eu