| Daysukki a întrebat:

Baietii iubesc tot asa ca fetele? adica viseaza cu ochii deschisi si restul... e prosteasca intrebarea dar am vazut multe cupluri si pare ca de fiecare data baitu' se uita doar la unele parti si atat. pentru voi fetele sunt jucarii?

Răspuns Câştigător
| ALeXsSaY a răspuns:

.straight face Ciudata intrebare dar exista si astfel de baietii. Eu personal nu sunt asa, visez si cu ochii deschisi si sincer nu imi bat joc de sentimentele unei fete pentru ca ar fi prea egoist din partea mea. DAca fetele ar fi jucarii la propriu nu ar avea sentimente si nu ar suferi atat insa, cum sunt fiinte umane, sufera enorm si doar baietii egoisti carora nu le pasa ar putea sa isi bata joc. Si sincer, daca tot o sa iau intrebarea mai personal, eu pot iubi ca o fata adica ma implic emotional foarte mult si iti inchipui ca si fizicul conteaza dar mai putin totusi. Fizicul nu face ca 2 oameni sa se iubeasca si sa se inteleaga, aceste lucruri le fac sufletul, sentimentele si capacitatea de a vedea si altceva decat este la exterior o fata :X

5 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Baietii iubesc tot asa ca fetele...viseaza cu ochii deschisi si altele doar ca ei fac tot posibilu ca sa para duri si sa ascunda asta...asa cum va uitati voi la muschi asa ne uitam si noi la(se stie)

| Kalyn a răspuns:

Singurul lucru pe care il avem in comun la modul general este iubirea...desi pare incredibil avem si noi inima sa stii. singurul lucru care ne transforma in niste profitori fara sentimente este o fata pe care am iubit-o la un moment dat si care ne-a calcat pe suflet. si nu facem asta din placere, ci pur si simplu pentru a ne bucura de viata fara a mai suferii inca odata.

| FlyingSoul a răspuns:

In anumite cazuri baietii iubesc mai rau ca fetele! Cel putin eu stiu ca asa iubesc cand ma indragostesc... cu tote ca din dragoste in 50 la suta din cazuri iesi cu inima franta! O stiu pe propria experienta!

greece12
| greece12 a răspuns:

Unii da,altii nu.
Un lucru trebuie sa stii, cand un baiat iubeste nu ramane la jumatati de masura, da totul!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu toate fetele iubesc la fel nici toti baietii. De multe ori baietii sunt cei mai romantici sau mai sensibili. Si nici macar in cazul unei singure persoane doua iubiri nu sunt la fel. Jucarii? Fiecare se foloseste de ceilalti intr-un fel sau altul, insa oamenii se simt folositi atunci cand nu e o armonie intre realitate si ceea ce cred ei ca ar trebui sa fie.