| Elena1234456 a întrebat:

Baietii la liceu isi doresc o prietena care in primul rand sa arate bine?

Răspuns Câştigător
| WildDream a răspuns:

O mare parte din ei da. Vorba lui Azure, multi cauta trofee la varsta aia nu neaparat o relatie serioasa...

23 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Citesc raspunsurile astea si imi dau seama ca site-ul asta e plin de copii de clasa a VII-a si de cretini.
e adevarat ca o fata care arata bine are un avantaj, dar nu asta e important ci comportamentul. cunosc o gramada de fete care arata bine, dar sunt scapate de la nebuni. urla pe strada, se bat cu altele pentru nimic, nu stiu nimic in afara de facebook...
si nu inteleg ce legatura are liceul cu ce ne dorim noi?

| Dariusuu a răspuns (pentru Th3AbSinTh3):

Foarte bun raspunsul.

Te sustin

| Alexandru0007 a răspuns:

Sau sa aiba si ceva in caphappy

| ReiVaN a răspuns:

Da.
Ca doar n-o sa stea cu o tipa cu cratere pe fata si mustata ca e desteapta si face acte de caritate.

| Noone4u a răspuns:

Absolut!

| persseuss a răspuns:

Depinde,pentru unii(mai rari ce i drept)mai conteaaza si frmusetea interioara

| Azµre a răspuns:

Depinde de băiat, deseori este cum spui tu, mai mult ca să aibă cu ce să se etaleze.

| lpavel a răspuns:

Absolut! Si nu numai cei de la liceu! happy

| Liliana1981 a răspuns:

Desigur! La varsta lor ce sa-si doreasca? Ca doar nu-i intereseaza ce IQ are fata.

| RinXIII a răspuns (pentru Liliana1981):

Pe mine unul ma intereseaza. Nu as iesi cu orice rebut, scuzati expresia. In fine, conteaza si cat de bine arata, cat e de calda la suflet si cat de placuta este prezenta ei de ceilalti.

| Liliana1981 a răspuns (pentru RinXIII):

Citez: "conteaza si cat de bine arata".....si cu asta ai inceput.

Daca acolo vezi tu ca incepe propozitia, ok...

NU! Cu asta ai inceput enumerarea calitatilor. Nu e cazul sa ne certam acum. Daca te intereseaza mai mult IQ-ul decat cum arata bravo tie. Ai tot respectul meu. Dar ia uita-te putin la celelalte raspunsuri...mi se pare mie sau esti exceptia care confirma regula?

Eu ziceam ca amandoua conteaza...

Vezi, am ajuns la un consens. Iti doresc numai bine!

| crissa20 a răspuns:

Da, asta e cel mai important pentru un baiat! chiar daca unii vin cu vrajeli gen,, sufletul e important''...astea's povesti! orice baiat vrea langa el o fata care chiar daca nu arata super bine, macar incearca sa arata( se cosmetizeaza..etc) desigur daca e si frumoasa si se si aranjeaza are multi baieti la degetul mic!winking Bafta si nu uita: straduieste-te sa arati binewinking

| HouseHouse a răspuns:

Eu sincer nu as alege doar pentru fizicul ei.Sa arate bine sa si-o traga in draci, dar daca este proasta ca o bata de baseball mai bine nu!

| ÐỄỄẴ97 a răspuns:

De obicei baieti asta cauta la o fata, dar mai gasesti si alti baieti care nu-i place de tine doar daca ai cur

| cicika a răspuns:

Sa arate bine si in exterior si sa aiba un suflet frumoas ca aiba ce vorbi cu ea, sa fie de incredere si cuminte!

| biutza1997 a răspuns:

Mda sa zicem dar nu trebuie neaparat sa fie de la acelai liceu si sa arate bine nu e neaparat dar in ziua de azi sa arate bine sa aiba sani si funda e numai bine pentru un baiat cam doar asta cauta baietii in ziua de azi sad din mpacate funda? big grin

| Razvann97 a răspuns:

Acum sa va dau in nas tuturor, DEGEABA ARATA BINE daca nu exista intelegere si iubire intre acel baiat si acea fata happy. Raspunsul meu este tot "da" deoarece 80% din baietii de acolo dupa asta se uita, dar eu uite, cat timp exista intelegere mie mi se pare totul ok happy. Adica decat sa am una "sa arate bine" si sa nu ma inteleg DELOC cu ea sau pur si simplu sa n-o iubesc, sa o pastrez doar pentru relatii sexuale, asta nu mai e nimic dragilor. Cat timp exista intelgere, parerea mea este ca totul e nemaipomenit happy.

| Denisadeny1 a răspuns:

De obicei asta vor:*