O mare parte din ei da. Vorba lui Azure, multi cauta trofee la varsta aia nu neaparat o relatie serioasa...
Citesc raspunsurile astea si imi dau seama ca site-ul asta e plin de copii de clasa a VII-a si de cretini.
e adevarat ca o fata care arata bine are un avantaj, dar nu asta e important ci comportamentul. cunosc o gramada de fete care arata bine, dar sunt scapate de la nebuni. urla pe strada, se bat cu altele pentru nimic, nu stiu nimic in afara de facebook...
si nu inteleg ce legatura are liceul cu ce ne dorim noi?
Foarte bun raspunsul.
Te sustin
Da.
Ca doar n-o sa stea cu o tipa cu cratere pe fata si mustata ca e desteapta si face acte de caritate.
Depinde,pentru unii(mai rari ce i drept)mai conteaaza si frmusetea interioara
Depinde de băiat, deseori este cum spui tu, mai mult ca să aibă cu ce să se etaleze.
Desigur! La varsta lor ce sa-si doreasca? Ca doar nu-i intereseaza ce IQ are fata.
Pe mine unul ma intereseaza. Nu as iesi cu orice rebut, scuzati expresia. In fine, conteaza si cat de bine arata, cat e de calda la suflet si cat de placuta este prezenta ei de ceilalti.
Citez: "conteaza si cat de bine arata".....si cu asta ai inceput.
Daca acolo vezi tu ca incepe propozitia, ok...
NU! Cu asta ai inceput enumerarea calitatilor. Nu e cazul sa ne certam acum. Daca te intereseaza mai mult IQ-ul decat cum arata bravo tie. Ai tot respectul meu. Dar ia uita-te putin la celelalte raspunsuri...mi se pare mie sau esti exceptia care confirma regula?
Eu ziceam ca amandoua conteaza...
Vezi, am ajuns la un consens. Iti doresc numai bine!
Da, asta e cel mai important pentru un baiat! chiar daca unii vin cu vrajeli gen,, sufletul e important''...astea's povesti! orice baiat vrea langa el o fata care chiar daca nu arata super bine, macar incearca sa arata( se cosmetizeaza..etc) desigur daca e si frumoasa si se si aranjeaza are multi baieti la degetul mic! Bafta si nu uita: straduieste-te sa arati bine
Eu sincer nu as alege doar pentru fizicul ei.Sa arate bine sa si-o traga in draci, dar daca este proasta ca o bata de baseball mai bine nu!
De obicei baieti asta cauta la o fata, dar mai gasesti si alti baieti care nu-i place de tine doar daca ai cur
Sa arate bine si in exterior si sa aiba un suflet frumoas ca aiba ce vorbi cu ea, sa fie de incredere si cuminte!
Mda sa zicem dar nu trebuie neaparat sa fie de la acelai liceu si sa arate bine nu e neaparat dar in ziua de azi sa arate bine sa aiba sani si funda e numai bine pentru un baiat cam doar asta cauta baietii in ziua de azi din mpacate funda?
Acum sa va dau in nas tuturor, DEGEABA ARATA BINE daca nu exista intelegere si iubire intre acel baiat si acea fata . Raspunsul meu este tot "da" deoarece 80% din baietii de acolo dupa asta se uita, dar eu uite, cat timp exista intelegere mie mi se pare totul ok
. Adica decat sa am una "sa arate bine" si sa nu ma inteleg DELOC cu ea sau pur si simplu sa n-o iubesc, sa o pastrez doar pentru relatii sexuale, asta nu mai e nimic dragilor. Cat timp exista intelgere, parerea mea este ca totul e nemaipomenit
.