| ZuuZaaA a întrebat:

Baietii.nu cei mai golanibig grin, chiar spre sensibili, pentru ca atunci cand iubesti cam asa devii), de curiozitate...sunteti intr-o relatie cu o fata cam de un an si ceva pe care o iubiti extrem de mult, va intelegeti bine, totul merge bine intre voi, din toate punctele de vedere si pentru voi ea este fata perfecta.Mai intoarceti capul dupa o anumita fata desi prietena voastra arata si ea bine si esti innebunit dupa ea, totusi.parca tot te-ai mai uita asa din cand in cand dupa o anumita fata draguta.Si nu ma refer dupa acele fete destrabalate care umbla la scoala cu buricul gol sau eu stiu, ci la fete pur si simplu care sunt frumoase fara sa adopte o tinuta prea extravaganta, o fata care are destule calitati, o fata care il are pe acel``du-te-vino``. ce este in mintea voastra, parca un pic, un pic tot vi s-ar ducea mintea la ea cateodata cand o vedeti, asa este?
Intrebarea esste, pana la urma:Cand sunteti in floarea dragostei, si apare o fata care ii seamana mult iubitei tale, si are multe calitati la fel ca ea, ar fi. un semn de intrebare? ma refer la faptul ca tu esti cu prietena ta de ceva timp, si ea este ceva mai nou, nu?
Va puteti exprima cat mai sincer aicibig grin. P. S.:nu vor vedea iubitele voastrelaughing. jokebig grin.
Recunosc, este cazul meu.Cateodata pot spune ca sunt un pic geloasa pe o anume fata >:".

Răspuns Câştigător
| DennisRof a răspuns:

Nu ai de ce sa iti fie frica happy daca ii cum ai spus tu relatia de un an si 4-5 zile nu are cum sa nu te iubeasca si sa tina la tine.Nu stiu cum sa explic dar noi baieti care avem relatii lungi noi nu dam acea relatie asa ala-n dala sa zic asa deoarece totusi o iubesti ati facut multe impreuna ati fost acolo-incoace.Intorsu capului dupa o fata (foarte rar ) e ca si cum voi fetele va uitati vara primavara dupa baieti in tricou sau fara bluza (foarte rar) e cam acelasi lucru. Dupa parerea mea eu zic sa il iubesti iincontinuare si sa ti la el pentru ca eu sunt sigurr ca el te iubeste nemaipomenit de mult chiar sa zic asa,, CAt universul,,happySi crede-ma ar face orice pentru tinehappybig grin

6 răspunsuri:
| ALeXsSaY a răspuns:

Mai, eu personal am o relatie de vreo 8 luni. pot spune ca stiu ce este iubirea si crede-ma ca nu m-am plictisit de prietena mea. chiar daca mai intorc capul dupa acele fete destrabalate nu inseamna ca le admir, de multe ori imi zic ''uite-o si pe asta'' pentru ca detest genul acela de fete, si crede-ma ca orice baiat le detesta insa pentru o aventura, sunt bune, pentru o relatie serioasa nu vor fi folosite. o fata serioasa il va retine mult intr-o relatie. vb lui perro 12, si noi poate vrem sa va facem geloase cateodata, asa cum faceti si voi big grin oricum, poate sa fie si o copie fidela a iubitei mele ca tot nu o vad. cand esti indragostit parca nu te mai gandesti decat la EA/El(in cazul tau). asa ca, nu mai fi geloasa si mai bine gandeste-te cum poti sa il surprinzi pe iubitul tau, sa ii arati ca nu esti o carte deschisa si ca mai are multe de descoperit la tine astfel nu se va plictisi de relatia dintre voi. in fine, cel mai mare pericol intr-o relatie este monotonia asa ca ea trebuie combatuta, nu alte fete pentru ca poate sa isi imagineze ce vrea, poate sa intoarca privirea dupa oricine, daca te iubeste fii sigura ca nu te are decat pe tine in mintewinking Bafta!

| perro12 a răspuns:

Poti sa fii sigura cu dupa o relatie de 1 an in care va intelegeti si iubiti,chiar daca vede o fata care seamana cu tine nu te va insela, deoarece cu tine are stabilita deja o legatura, deja va cunoasteti defectele si calitatile si daca exista acel sentiment de iubire nu iti face griji cu privire la acest subiect.Chair daca noi baietii mai intoarcem capul dupa o fata nu inseamna ca vrem sa trecem la fapte si sa stricam o relatie lunga pentru un lucru banal, chiar cate odata o facem doar pentru a face gelos partenerul happy, deoarece nu ne acord destule atentie s.a.

HF

| AndraCB a răspuns:

Atunci tine pasul cu el! Fa si tu ceva care sa te faca si mai speciala, gaseste-ti o ocupatie interesanta, care sa-ti placa, dar sa-i placa si lui si sa fie mandru ca faci ceva bun. Nu fii o fata obisnuita, pentru ca ai dreptul sa fii extraordinara! Iar un an si jumatate e mult!

| Paulino7 a răspuns:

Cel mai bine fa ce-ti spune inima... happy
(am trecut si eu prin asta)

| ZuuZaaA explică:

Nu ineaparat ca sunteti innebunit dupa acea fata.dar asa, o privire eu stiuthinking e mai in evidenta decat alte fete, nu?big grin
Scuzati greseala ``anume fata``. anumita* fata.

| ZuuZaaA explică:

Pentru ca pana la urma sunteti barbati,nu? curiozitatea asta.
Mai este un an jum pana isi ia masina, si chestia e ca mai are si banicrying.Ma credeti ca as fi preferat din tot sufletul sa nu fi avut bani, masina la 18 ani si altele.o sa ``roiasca`` fetele in jurul lui ca albinele.si nici urat nu e.e frumos.crying.