| dulcica15 a întrebat:

Baietii oare iubesc sincer o fata? sau doar isi bat joc de noi?

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu tine de sex,nu conteaza daca sunt baieti sau fete.
Toti sunt oameni,au o inima si-un suflet,iubesc,mint,rad,plang,sufera,inseala,sunt nefericiti sau fericiti,sunt sentimente umane fara de care nimeni nu se simte viu!
Iar viata,nu-i usoara,depinde numai de tine s-o faci buna sau rea.
Alegi bine,vei fi multumita si fericita,alegi rau, chinul si nefericirea nu vor pleca de la usa ta.
De aceea, ne folosim mintea.Cat mai bine cu putinta!
Tu cauta sa alegi bine si vei vedea ca da, baietii iubesc!

| Komododragosh a răspuns:

Pana la urma orice baiat cauta o fata pe care s-o iubeasca, chiar si cei care par insinsibili, adica gen golanii. Pana si aceia pot iubi, am fost martor la asa ceva. Nut ine neaparat doar sex, unii baieti sunt intr-adevar asa, dar daca le pica una cu tronc, atuncea ei se pot schimba, vazand ca fata respectiva tine la ei si ca il iubeste, atuncea si ei pot oferi dragostea adevarata. Pur si simplu exploreaza si analizeaza diverse fete pana le pica una care sa fie pe placul lor, care sa le daruiasca dragostea pura. Sper ca te-am ajutat, mult succes

| WweEdge a răspuns:

Toti barbatii cauta o femeie pe care sa o iubeasca...dar sa stii ca sunt si barbati care sunt cu o femeie doar pentru sex! Sper ca te-am ajutat.

| DeeaMarry a răspuns:

Baietii nu sunt extraterestrii, sunt si ei oameni, la fel ca fetele! Unii sunt sinceri, altii nu, unii iubesc cu adevarat, unii vor doar sa isi testeze abilitatile de seducere. La fel e si cu fetele, nu?!

| Lk_Lucian_1990 a răspuns:

Pot iubi si chiar mai mult decat o fac unele. Depinde insa de varsta baiatului si de personalitatea sa.

| LovellyAngel a răspuns:

Greu, foarte greuuu gasesti pe cineva caruia sa ii pese cu adevarat de tine!

| Neinteresantul a răspuns (pentru LovellyAngel):

Si cand gasiti, dati cu sutul apoi va pare rau. dar e prea tarziu.

Exista si baieti care iubesc cu adevarat... dar de obicei sunt ocoliti tocmai de fetele care "cauta asa ceva".

| LovellyAngel a răspuns (pentru Neinteresantul):

Eu am spus clar "cineva", nu am zis fata sau baiat! Am generalizatwinking!

| Neinteresantul a răspuns (pentru LovellyAngel):

Si eu am generalizat, draga. happy

| Jackal7 a răspuns:

Pai nu poti generaliza, exista baieti care iubesc sincer dar si care doar se distreaza. Dar exista si o gramada de fete care fac acelasi lucru asa ca nu poti generaliza. Suntem oameni, mai si gresim si chiar daca noi am vrea sa gandim totul, sa facem totul logic, nu se poate tot timpul pentru ca sentimentele sunt mai puternice decat ratiunea.