| july00 a întrebat:

Baietii,pe la ce varsta sunt maturi,capabili de o relatie, de lunga durata? Funda!:*

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Niciodată... femeia trebuie să fie destul de matură să-l aducă pe linia de plutire...

| fabiola a răspuns (pentru Azµre):

Matur raspunsul tau!

| Azµre a răspuns (pentru fabiola):

Mulțumesc, dar asta e realitatea...

| july00 explică (pentru Azµre):

Mda.

| Azµre a răspuns (pentru july00):

Păi ce nu e așa? Spune-mi unde greșesc?
Nu poți avea încredere nici într-unul de 20+ ani, mulți vor aventuri și atât

| july00 explică (pentru Azµre):

Cam asa e.

| IloveME a răspuns (pentru Azµre):

Corect!
Femeia poate face multe, daca ii merge capul!

15 răspunsuri:
| anonimul a răspuns:

Asta depinde foarte mult.eu personal sunt genul asta de baiat.si am 16 ani..si din pacate fata care am placut-o a fost opusul.deci varsta nu conteaza.dar ca sa-ti dai seama gandeste-te ca un baiat care e capabil de o relatie serioasa nu vine niciodata cu texte de agatat si e mereu atent cu itne si te ajuta.

| july00 explică (pentru anonimul):

Mda..Niici nu mai stiu ce sa cred laughing
Sunt chiar surprinsa ca exista baieti asa, la 16 ani happy

| TSI a răspuns:

In general barbatii de pana la 25 de ani vor sa experimenteze cat mai mult si abia dupa ce au testat cat mai multe persoane isi dau seama de ce anume isi doresc cu adevarat si indraznesc sa inceapa o relatie serioasa...cel putin asa vad eu lucrurile. Bineinteles ca mai sunt si cazuri in care unul la 20 de ani stie exact ce vrea, dar in general nu se intampla asa...
In iubire s-au vazut multe si nu as putea spune ca exista o anumita limita. Cu putina inspiratie vei avea parte si de acea relatie de lunga durata.
Succes si numai bine!

| Dany008 a răspuns:

Nu varsta conteaza ci gandireawinking

| facepalmlol a răspuns:

Pai,cred ca de la 20 de ani.
Dar unii nu se maturizeaza niciodata si nu stiu sa mentina o relatie.Deci depinde, de la om la om.

| catablondu a răspuns:

Buna, nu stiu daca raspunsul la intrebarea ta este varsta. Cunosc cupluri care au inceput relatia pe la 16 ani si au ajuns sa se casatoreasca si totul e ok, si oameni trecuti de 20 de ani incapabili de o relatie stabila. Cred ca, mai degraba, depinde de fiecare individ in parte.

| Teemo98 a răspuns:

Eu cred ca de la 18 ani in sus reusesti sa iei decizii mult mai intelepte si sa gandesti mai bine.In jur de 18 ani.

| LolitaHaze a răspuns:

Când găsesc o fată să îi ducă până la acel păunct. love struck

| denigood a răspuns:

7 ani. Atunci o poti penetra, taticu-le!

Întrebări similare