anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baietii pot avea o relație cu o fata fără relații sexuale? Adică pot iubi și fără asta? Pana la căsătorie.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| AnnaMariaaa a răspuns:

Da, daca considera ca fata de langa ei merita asteptarea, normal. Si nu doar asta, ambii trebuie sa discute si sa fie de acord cu acest lucru, sa stie ca vor exista situatii mai delicate peste care vor trece happy

18 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Pot iubi o femeie și fără să fi făcut sex cu aceasta, exact cum pot să nu iubească o femeie cu care au întretinut relatii sexuale.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Nu ami exista asa ceva...decat daca sunt urati gen igor cocosatul si adopta pozitia de SCLAVUL SOTIEI ca sa fi pe placul iubitei si sa o multumeasca astfel incat sa nu il paraseasca

| CristiDinBucuresti a răspuns:

De obicei nu

| ania a răspuns:

Da, sotul meu, tatal meu si multi altii pe care ii cunosc asa au facut.

| aditimus a răspuns:

Asa ar fi frumos.

| RAY a răspuns:

Asta si faceți voi, bagați toți prosti in zona prieteniei a spuneți profitați de el ca apoi sunteți doar amici si desigur faceți sex cu unu frumos, vouă va convine sa aveți cățeluși de ăștia.

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca sunt.
Sunt gramezi din astia care apreciaza virginitatea si seriozitatea unei fete, numai ca nu prea isi arata ei fata pe forumuri.

| mihai69 a răspuns:

Unii pot.

| Hammurabi a răspuns:

După cum vezi ți-au răspuns mai mult alte fete.
Și doi băieți cu răspunsuri ambigue... laughing
Cât de greu e să tragi singură concluzia?

| alexalx1234 a răspuns:

Da, dar fetele virgine sunt pe cale de dispariție.

| RAY a răspuns (pentru alexalx1234):

Nici ele pentru ca ele vor cățeluși de are profita pana vin bombardate din plin de vagabonzi, neiodata sa nu crezi in femei mai ales astea timide, cuminți, niște actrițe, javre, zdrențe fără suflet

| mi25 a răspuns (pentru alexalx1234):

Nu ai dreptate. Dar acum fetele mari nu mai sunt virgine, iar virginele nu mai sunt fete mari.

| alexalx1234 a răspuns (pentru mi25):

Care fete mari numai sunt virgine? Ca de mici si-o trag.

| mi25 a răspuns (pentru alexalx1234):

Ma refeream la fetele crescute in ani si fizic. Ei, cele de 7 ani inca nu si-o trag.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Nu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate iubi doar fără asta până la căsătorie. În caz contrar, e doar poftă...să nu folosim cuvinte prea mari.

Răspuns utilizator avertizat
| Anuskaa a răspuns:

Da. Bineinteles.