Mai mare decât mine cu 2-3 ani, mai mică decât mine cu 4-5 ani. Cine spune că nu contează chiar nu are principii.
Cred ca 7-10 ani mai mare e rezonabil. Ce sa faci cu unu' cu pantalonii in vine?
Eu am 26 de ani si as prefera ca ea sa aiba intre 24-28 dar mergensi 18-33 daca e fata de casa.
Proba eliminatorie e sa nu fie grasa. Umpic bine facuta nu strica.
Daca am 16 ani. Aproape de aceeasi varsta sau mai mare cu un an maxim 2.
Iar daca am peste 25 de ani cu cat imi cresc anii scade diferenta. N o sa vezi prea multe probleme la barbati de aproape 30 sa fie cu fete de 18 ani. Dar invers este o problema. Nu prea multi barbati o sa te vrea dupa ce treci de 30 de ani. Poate numai daca s prosti.
"N o sa vezi prea multe probleme la barbati de aproape 30 sa fie cu fete de 18 ani."
Ba e o problema, unde traiesti? Doar fetele cu daddy issues se uita la barbati de 30, cele normale te considera mos si la 25. Relatiile astea sunt dezastruoase.
"Nu prea multi barbati o sa te vrea dupa ce treci de 30 de ani."
Asta e o prostie cat casa ca femeie si la 60 de ani esti curtata.
Iesi din casa bro, lasa site-urile dubioase de inceli ca ai o viziune foarte distorsionata despre lume si o sa contribui la statistica de barbati care mor singuri.
Apai sincer as cordi si pe nana care imi lasa doi lei la profi si ciocolata. Decat pe tine daca esti fata/ca nici nu-mi dau seama.
Normale ma considera mos? Toate pitipoancele ma fac pedofil avand in vedere ca ele au facut sex cand eu ma uitam la desene animate.
Mutubal întreabă: