| nesuferita a întrebat:

Baietii stiu sa iubeasca?

31 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Ana a răspuns:

Nu toti stiu

| Spintecatorul a răspuns:

Normal ca stiu, dar nu toti, bineinteles.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este decit o singura cale de a demonstra asta.

| •ღ♥→MaDuTzA←♥ღ a răspuns:

Helloo? cum sa nu stiu sa iubeasca, asta`i buna.Adica nu te uiti si u la tv, sau in jur sunt atatia baieti care`si iubesc cu adevarat prietenele, ce`i drept nu toti...

| xibalba a răspuns:

Evident

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Doamnee. unii da. unii nuhappy

| anna01 a răspuns:

Oricarui om ii trebuie un antrenament pentru as putea dezvalui sentimentele, baietii...il exerseaza pentru o perioada mai mare.Arata-i respect, incredere, iubire si-ti va rasplati sentimentele cu dragoste.Nu toate persoanele sunt dispuse sa investeasca iubire intr- relatie-si o femeie poate fii asa-asa ca nu te astepta ca fiecare baiat sa te iubeasca.Se paer ca noi, fetele, o daruim cu mai mult elan:-D

| Razvan a răspuns:

Uneori chiar mai mult decat fetelewinking

| PisicaAristocrata a răspuns:

Desigur

| SufletDeCopil a răspuns:

Da stiu dar insa nu toti happywinking

| Hmmmm a răspuns:

Normal ca stiu doar ca iubirea lor difera putin d cea a fetelor si se manifesta altfel, dar uneori poate ca iubesc mai mult decat fetele

| AllForOne a răspuns:

Da...de obicei baietii invata ce-i iubirea mai tarziu, unii mai devreme.
Depinde de caracter

cami
| cami a răspuns:

Da! Si badaranii au sentimente.

| adi4ever a răspuns:

Esti cam proasta fara suparare

| zzzuperman a răspuns:

Uneori poate iubim mai mult decat fetele insa nu stim intotdeauna cum sa ne exprimam sentimentele...

| catthshshshs a răspuns:

Da, unii baieti stiu. Din pacate, multi dintre ei trebuie sa invete cum se iubestewinking

| Kynext a răspuns:

Da' ce baietii nu tot oameni sunt? nu crezi ca au si eu o "bucatica de sufletel" acolo? Te asigur ca ei stiu sa iubeasca, uneori prea multbig grin

| Sara a răspuns:

,, Barbatii nu iubesc, se lasa iubiti'' Ce parere ai?smug

| ffy a răspuns:

Stiu dar nu vor sa arate, considera ca se umilesc si autoritatea lor sczde dar gresesc mult

| SlobodLaGura a răspuns:

Daca nu ei, nici ei atunci cine!?

| Privat_3121 a răspuns:

Normal ca stiu :X... ei stiu sa iubeasca foarte mult :X... adica assta imi spune pretina blushing ca stiu sa o iubesc ::X

| Pisik a răspuns:

Orice persoana stie sa iubeasca happy
Intradevar fetele sunt cele mai atente in ceea ce priveste iubirea dar si baietii au inima si suflet, nu? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Extraordinar

| oana14 a răspuns:

Da stiu sa iubeasca... dar fiecare stie sa iubeasca in felul luiwinking

| godzila a răspuns:

Stiu.Fiecare iubeste in felul lui! Fetele stiu?

| gargaritza a răspuns:

Parerea mea e ca nu stiu sa iubeasca... am avut 7 prieteni pana acu nici unu nu m-a iubit... nu stiu de ce, le placea doar cum arat si au recunoscut in fata mea. Deci nu credsad

| nesuferita explică:

Sara, un raspuns inteligentwinking
si, probabil ca iubesc, si ei in felul lor. Si ar fi perfect asta daca ar lasa putin din orgoliu big grin Noi, fetele in general, cand iubim, daruim tot si se vede happydar ei? Ne lasa mereu cu cate'o " tema acasa " Bine, sunt mai multe tipuri de baieti tongue al meu e genul = ne-pupincurist" probabil de asta-mi place atatwinking

| madalicious a răspuns:

Normal ca stiu sa iubeasca! Astfel lumea ar fi pierduta! Eu personal am vazut in scoala un tip care plangea ca l-a parasit iubita. Cand am vazut si asta mi-am zis :" Chiar nu are deloc demnitate?!" si mi-a trantit elena[o colega de-a mea] :" Ce crezi ca in dragoste exista demnitate? El chiar o iubeste". Pana atunci credeam ca baietii nu stiu sa iubeasca. Dar ei iubesc mai mult ca fetele.sad

| adydassler a răspuns:

Ce te face sa te indoiesti de baieti... noi nu suntem tot fiinte cu suflet? ce crezi?

Întrebări similare