| Rebecaa a întrebat:

Baietii? sunteti mai atrasi de fetele care au gropite la spate? decat cele fara? adica vi se pare mai atragatoare fata daca are gropite la spate? e mai sexyhee hee?

10 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Gropitele mele de la spate sunt mai pronuntate si iubitului meu ii palc foarte mult, spune ca sunt sexy.Dar oricum nu conteaza asta deoarece fiecare fata are ceva special happy. Bafta!

| LittleDrop a răspuns:

Din cate stiu eu toate fetele au "gropite" la spate. thinking Doar ca la unele sunt mai pronuntate iar altele nu. Si am mai aflat ceva de curand.: persoanele care au par [puf] in zona unde au "gropitele" sunt mai bune la pat decat cele fara. laughing

| nighter a răspuns:

Mie mi se par ca dau o oarece nota aparte, sa zicem sexy. Mie imi plac big grin

| MamaOmida69 a răspuns:

E o vroba ca cica daca ai acele groptie esti buna la pat laughing

| Gstefan a răspuns:

Fix la gropite ne uitam noi laughing

| Andrrei a răspuns:

SI ca tot a raspuns george soune-mi si mie ce te atrage la un baiat, ca practic daca vine vorba de penetrare femeia este mult mai sa-i zic " dotata "
Ce ti se pare sexy la un baiat?

| Andrrei a răspuns:

@George nu am sa va inteleg niciodata pe voi baietii atrasi de alti baieti

| GreatLife a răspuns:

Noi, baietii atrasi tot de baieti nu putem raspunde la o intrebare ca asta.
Dar incerc totusi. Stii, fetele sunt mereu sexy. Ca nu-mi plac mie nu inseamna ca nu sunt sexy. Cu gropite sau fara, daca se ingrijesc arata foarte binehappy.

| GreatLife a răspuns:

@Andrrei, ochii :X

| SaveTheWorld a răspuns:

O sa sune un fel ''De unde imi cumpar si eu o felatie?''. Gropite la spate, ce vrea sa insemne asta? Incerc sa imi imaginez da nu imi iese nimic laughing