anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baietii v-ar deranja ca prietena voastra sa fie virgina, fara experienta, nimic?( eu am 18 ani, si nu stiu cum ar reactiona baiatul de care imi place, cand ar auzi asta, chiar daca e un baiat calumea) caci baietii prefera fetele cu tupeu, experienta(din pacate)

8 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Daca mi-ar spune ca e virgina si ca eu as fi primul ar fi ceva super frumos.Dar daca imi zice ca vrea sa ramana asa, o pup si la revedere.Nu prea conteaza daca ai experienta sau alte de-astea...Conteaza daca va intelegeti.

| ALeXsSaY a răspuns:

Pe ce planeta traiesti?laughing orice baiat isi doreste sa dea peste o fata virgina pentru ca sunt pasari rare in zilele noastre. Va fi bucuros ca esti o fata decenta si cu siguranta va avea mare grija de tine cand o vei face pentru prima data. Eu cand am avut o prietena virgina chiar a fost o onoare ca eu sunt primul si ca are o asemenea incredere in mine pentru ca virginitatea o pierzi o data si nu o mai recastigi. Oricum daca e nemultumit ca esti virgina inseamna ca te tine doar pentru sex si atat. Altfel, va fi foarte bucuros ca ii oferi un lucru foarte important pentru tine. :X iubiti-va multwinking

| Leilockheart a răspuns:

Nu toti baietii din fericire. Si da, exista si astfel de baieti. Cine nu este de acord cu tine, nu te merita! Si eu am aceeasi varsta ca tine si sunt inca domnisoara. Momentan ar trebui sa fi mandra pur si simplu. happy Asta numai pentru persoana iubita.
Sa ii lasam pe cei ce ''iubesc'' fetele ''cu experienta'' sa isi traiasca cele 2-3 luni maxim cu ele, pana acestea merg la altii.
Ah, da! Experienta nu se manifesta numai prin sex, poti arata ca ai experienta si daca stii sa iti arati dragostea fata de cineva, sa mentii o relatie, sa comunici, sa ai incredere si restul. Din tot sufletul iti urez succes in viata si restul fetelor ca noi. big grin. Cu bine.

| anonim_4396 explică (pentru Leilockheart):

Multumesc la fel si tie succes si un baiat calumawinking

| annemona a răspuns:

Buna si eu sunt de acord cu voi (7pitdmx & leilockheart )pentru ca si eu sunt virgina si am 19 ani :X::X:Xdaca te iubeste o sa reactioneze bine fiindca sunt uni baieti (nu toti)care chiar apreciaza fetele care inca nu si-au inceput viata sexuala :X:XX:pupici

| anat a răspuns:

Ar trebui sa se mindreasca ca prietena lui ii virgina.

| ionell1 a răspuns:

Stai linistita, nu se va supara,din contra! Daca esti de acord sa experimentezi cu el, il iubesti si ai incredere in el, atunci el te va ajuta si va avea grija sa fie bine!winkinghee heehappy

| DarkGuard a răspuns:

Ce motiv de suparare ar avea? Daca tu asta ti-ai dorit,sa te pastrezi, nu are el ce sa bage de vina. Daca este de acord inseamna ce te merita, dar daca se supara inseamna ca vrea sa profite de corpul tauhappy FUNDA?