| XdeaaX a întrebat:

Baietii! voi ce tip de fete preferati? argumentati(grasa, slaba, bruneta, blonda, scunda, inalta, cu parul lung, cu parul scurt, etc.)va rog spuneti-mi si cate kg ar trebui sa aiba fata ideala pentru voi, si ce inaltime ar trebui sa aiba, va rog dau funta si vot

Răspuns Câştigător
| Nokitochikushi a răspuns:

Pai...thinking nimeni zic eu nu si-ar dori o iubita slaba sau mai ales grasa:d
sa arate binesmug o silueta perfecta happy ochii albastri sau verzi, love struck sprancenele sa fie finute, nu subtiri tare. dar nici mari! sau in cel mai rau caz 2-3 fire de spranceana.
picioarele lungi, sanii ridicati, o coafura, nu una modestathinking ceva modern, sau parul strans la spate si lung peste sutien si imbracata in sport.
culoarea parului as prefera sa fie bruneta si cateva suvite cu violet (mov).
Sa fie incaltata cat mai des in adidasi tip suzi, cu un snur de o culoare si cu unul de alta culoare, sau chiar cu modele,
daca poarta blugi, sa fie un tip hip-hop si cu ceva agatati de ei, lant sau ceva. curea intr-o parte.
in partea de sus, sa fie cu tricou care sa inscriptioneze ceva legat de muzica.
Sa nu fie data cu machiaj excesiv.
Iar ca bijuterii, mi-ar place ca cercei, sa nu fie "ca roata de la bicicleta", bratari multe pe mana stanga, dar nu cu sfinti" sau alte chestii obisnuite care le iei de la tarabe. de ex bratari stil rock. din piele cu tepusuri. sau din ata.
la gat sa nu fie dita mai colierul...:d
deci, ar veni un stil topic rock ca avril lavigne.
Iar comportamentul ei sa fie unul adecvat fata de un baiat. adica, timiada, sa nu fie hututuie adica repezita". sa vorbeasca calm si raspicat si un vocabular de nota 10 la purtare.
sa nu fie impertinenta, orgolioasa, dar sa fie cu un suflet bunlove struck, si sa nu fie indiferenta atunci cand se intampla ceva.
mai e o chestie. sa nu fie disperata! numaiii sms si call!
Deci : -aceasta este lista happy :d love struck
happy

9 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Pai in primul rand,poate ea sa fie afrodita, ca daca e proasta si ma inseala cu tot cartierul sau e fitoasa si stuff imi bag picioru in ea!

Fata perfecta pentru mine ar fi fata care sa ma iubeasca si sa fie de treaba si intelegatoare fara secrete o relatie frumoasa fara prostii! Dar daca zici sa argumentez, inalta 1.70-1.80 par lung, slabuta, nu conteaza culoarea paruluihappy

| Karisma a răspuns:

Eu sunt fata,si parerea mea e ca daca intr-adevar unui baiat ii place de o fata nu conteaza pentru el cite kg, sau bruneta, blonda.Important e ca ii place de ea

| vulturas a răspuns:

Frate,nu conteaza aspectul fizic,conteaza sa te intelegi cu ea, si sa va iubiti, nu sa va certati ca prosti non-stop fara sa va intelegeti deloc, dar stai cu ea pentru corpul ei...atunci esti un om praf, prea slab ca sa ai alta femeie

| XdeaaX explică:

Cam asa ceva vroiam ca raspuns

| XdeaaX explică:

Cam asa ceva as vrea ca raspuns... tipul asta

| Pustoaicaaaaaa a răspuns:

Tu crezi ca un baiat se uita doar la aspectul fizic? Degeaba esti frumoasa daca esti proasta ca bota...

| TheLastHuman a răspuns:

Nu e important deloc tot ce spui tu acolo... uite eu is sportiv si fata ideala nu ar trebui sa fie ff grasa in rest nu conteaza, parul la fel nu conteaza, conteaza cum e ea ca om, cum simte totul, cum vede lucrurile, dupa o discutie, doua iti dai seama cum e si totul e ok. ce va complicati voi ca fete cum aratati. lipsa de alte activitati

| Everything a răspuns:

Nu cont...is fata si is cu un baiat iar el nu stie cum arat eu si eu nu stiu cum arata el da' totusi ne place la unu de altu

| AnloenX a răspuns:

Pt nu conteaza numa aspectu. Mie imi plac fetele destepte si de gasca. Mie imi plac fele inalte cam 1 m 64 -..., slabute ( 41 - 43 ) kg, par saten,