| mlm_8440 a întrebat:

Baietii vor ramane baieti, orice s-ar spune, nu-i asa?
Insa totusi, la ce varsta devin mai maturi, mai pasatori fata de persoanele din jur, mai sensibili, mai.atenti cu tine?

Cunosc un baiat.este acelasi din intrebarea precedenta. Cateodata, ma face sa ma simt extraordinar, ca si cum as fi singura persoana de pe pamant. Se comporta incredibil si nu imi vine sa cred ca l-am intalnit. Insa cand intru in conversatie si incerc sa ma apropii de el, incepe sa devina distant, sa ma ignore.
As vrea sa scot mai mult de la el, dar nu pot.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Putini baieti or fi mai maturi in Romania voi stiti cum sta treaba acolo pentru ca eu sunt plecat in strainatate. Deabia ma intorc in 2012 inapoi si vad cum e acolo. Si eu sunt o fire asa mai serioasa si calma dar nici care face misto fara rost sau diverse prostii copilaresti. Respect persoanele care ma respecta pe mine si cel/cea care vrea scandal sa se duca in jungla sa faca ce vrea. Pa

| Shine a răspuns:

Baietii devin maturi pe la varsta de 30 de ani, iar sensibili si pasatori...depinde de baiatlaughing Nici ei nu stiu ce vor, asa ca stai linistita! Totusi anunta-ma daca gasesti unul mai hotarat!winking.

| KaMy a răspuns:

Niciodata!:-J

| Mihaela_1056 a răspuns:

E o prostie sa crezi ca "baietii se maturizeaza mai greu"...sau cel putin eu nu am intalnit happyhappy.

| axeman19 a răspuns:

Baieti sunt ca apa calda la suprafata fierbinti iti arzi bunele dar in nauntru la temperatura botrivita numai buna...lui ii este rusine sa isi exprime sentimentele se gandeste mereu (daca nu ma place, daca ma refuza, daca nu sunt prea bun pentru ea, daca o plictisesc, etc)u trebuie sa fii foarte discreta incercand sa ii arati ca il placi fa-l sa se simta confortabil langa tine nu sari pe el...incearca sa il scoti din carapace

| DragonuAk47_2463 a răspuns:

Pai inseamna ca te place logic ca devine distant depinde de caracter da te asigur eu ca sunt baiat ca se rusineaza nu mai fi asa directa