| elasexygagica a întrebat:

Baietii voua va plac fete care stiu multe despre masini? adica despre motoare, daca e diesel, benzinar, cat are capacitate, cati km are la bord, cat de mare e motoru? Ati aprecia mult o fata care are habar cu ce se mananca masina?
Daca e asa ma apuc serios de invatat despre masinilove struck.

Răspuns Câştigător
| cossmy a răspuns:

Oo, da! sa ai si tu un subiect comun interesant si placut de vb cu eatongue... apuca'te si invatawinking

14 răspunsuri:
| forever4you a răspuns:

rolling on the floorsunt fatabig grinpoi ma'i bine apucate draga mea ca vad ca cam le placewinking

| lplostonyou a răspuns:

Mie imi plac fetele care stiu multe despre clatite, prajiturele, stiu sa prepare o mancare calda, deci ceace trebuie sa faca o femeie, deci imi plac femeile-femei si nu femeile-barbathappy

| GenEu a răspuns:

Nu neaparat, femeia se remarca prin finete iar la o masina (motoare, pistoane, ulei, benzina) nu prea vad ce e finut.

| valy1233 a răspuns:

Sa zice ca da big grin

| angel4v3ryour a răspuns:

coolpentru mine e de ajuns la o fata sa stie sa cu schimbat-orul de vitezedevil

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| adnreas09cta a răspuns:

O fata care stie care cunoaste imi ales care are permis as apreciao. dc? pentru ca o asa fata ar putea sa mearga cu viteza, slalom, jaloane si plus de asta daca as avea o asa fata langa mine
as sta numai cu sticla de wisky in manabig grin si ar fi un subiect destul de interesant de discutatwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fata e mai sexy cu ulei de motor si vaselina pe tate deci ne plac fetele interesate de masini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca ne plac aceste fete...km si noi stim cate ceva despre rimel farduri oje si tot tacamu macar ce firma e masina...na acum depinde s d fete big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuu

| Adita_8424 a răspuns:

Eu spun sa inveti si tu ce iti dau profesorii aia la scoala.

| OtvloveR a răspuns:

Sincer ar fi mai buna una interesata de motociclete...

| alex2011 a răspuns:

E bine sa ai o gagica mecanic, asa nu raman cu masina in drumwinking