| RebelleGirl97 a întrebat:

Baietiiii...cum sa fac ca iubitu meu sa fie innebunit dupa mine adica sa nu placa pe altcineva cum sa il surprind mereu sa il las in cap cu o intrebare fara raspuns ceva de genu....si sa nu a despart de el?

Răspuns Câştigător
| Picasso a răspuns:

Auci, mai bine il ceri de barbat laughing(sot), mai inteleg obsesia ta, se vede dupa varsta, asa eram si eu cand eram copil, poate mai rau, in fine sa revenim la tine big grin Nu cred ca e cv de care ai nevoie ...nu stiu poate este imposibil ceea ce vrei tu! asculta si fi antena: va aparea plictiseala, alte dorintze, gen el o sa placa pe altcineva, sau tu, sau va vrea mai mult de atat, decat prieteni kisssfriends si etc. poate vrea sa treaca si la etapa urmatoarea "hata-hata", poate va deveni monotona situatia, sunt multe cazuri, si dupa vei suferi, invata din greselile altora si incearca sa nu invetzi din greselile tale, oricum te vei lovi de ele! Sfatul meu e sa lasi de la sine situatia, de impresionat, noi baieti ne impresionam repede, admiram fetele dragute frumoase, cele care stiu sa provoace, care ispitesc destul de bine incat sa te puna in situatia sa "dai vrabia din mana pentru cioara de pe gard" etc Vrei sa il surprinzi mereu? pai nu cred ca vrei sa ii cumperi o bicicleta sau masina etc.laughing, surprindel cu "tupeu"winking succes si incearca sa gusti din propria viata, si nu fi naiva!>big grin

10 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Fii naturala, sincera, spontana!

| acomputers a răspuns:

Nu esti normala... du-te la vrajitoare sa bage o magie laughing

| s3byk91 a răspuns:

Tare intrebarea... psi pai sa il surprinzi placut facandu-i un cadou frumos. simplu ieftin dar care sa il atinga la inimioara. unora li s epare ceva banal dar poti sa ii faci de ex: o inimioara frumoasa si scrii ceva frumos cu cuvintele tale, sigur o sa il innebineasca si inca ceva arata-i ca il ibesti dar fa-l sa te iubeasca, fa-l sa te doreasca si mai mult lasa-l sa astepte putin, o sa vada ca rabdarea are ppremiul ei, si la afza cu rabdarea ar trebui sa ai si tu putina rabdare sa vezi cum e cu adevarat, sa nu ai surprize. Bafta, sper ca te-am ajutat

| Aurelian0709 a răspuns:

Cheamă-l la tine și îmbrăcate într-o fustița foarte scurta, si fa-te ca ti-a cazut ceva pe jos si apleaca-te cu fundul la el sa iti vada chiloteii tongue. Sau zi ca iti este cald si dezbraca-te in fata luibig grin

| memonelxd a răspuns:

Esti sigura ca asta vrei?happy

| RebelleGirl97 explică (pentru memonelxd):

Da altfel dc as mai fii pus intrebarea? ai sfaturi cv?:p

| memonelxd a răspuns:

Ce *** sunt cu fanteziile astea pe voi ma?laughing fi fato indiferenta si ai sa vezi ca o sa fie innebunit dupa tinehappy

| mat31new a răspuns:

De obicei o sa-l surprinzi daca faci sex cu el, depinde ce fel da baiat este.

| AditzzuWatdafac a răspuns:

Pai daca vrei sa fie mort dupa tine, poti face asa: te culci cu cineva care are SIDA, si dupa te culci cu el, si o sa fie mort dupa tine.simplu nu? Si daca vreo sa nu se mai uite si dupa alte fete, scoate-i un ochi, in caz ca o sa se mai uite, il scoti si pe celalalt.Si daca vrei sa il surprizi mereu, te culci cu toti prietenii lui pe rand. V-a ramane uimit, crede-ma.
P. S. astept funda

| BlueGirl00 a răspuns:

Daca il iubesti, nu-i spune...arata-i, daca are nevoie de ajutor si nu ti-l cere, ofera-i-l. Alinta-l si fa-l sa se simta ca este cea mai importanta persoana din viata ta.