| RebelaMicutsa12 a întrebat:

Baietilor ce le palc la fete? Dau funda celui mai super raspuns!

Răspuns Câştigător
| AtomiX a răspuns:

Depinde in ce sens..placut pentru o relatie sau doar pentru sex (pentru ca aceste feluri de fete sunt clar diferite). Eu la o fata ma uit prima data la față, daca asta nu'mi place. poate sa fie ea 90-60-90/ model, nu conteaza big grin..acum depinde de fiecare baiat, ca nu tuturor le plac aceleasi chestii la o fata.

6 răspunsuri:
| Sociopat a răspuns:

Sa fie tarfa dinasta cu colanti de tarfa si cu haine de tarfa.Sa fie tarfa dinasta care o arde prin cluburi ca toate tarfele.Sa se creada superioara ca toate tarfele si sa fie o mare tarfa.De asemenea sa urasca alte tarfe.

| RAY a răspuns:

Stiintific
fata asimetria ei ca exemplu vezi selena gomez
sanii se spune ca sani mari reprezinta semn de fertilitate ceva bun pentru evolutie,probabil ca nu foarte mari nici mici si ceva intre
parul blond nu se stie de ce
fundul acolo era vaginul inainte
si vaginul desigur
astea sunt chesti ce atrage dorinta sexuala,cand vb de o relatie ne interseaza inteligenta, bunatatea, seriozitatea
inteligenta, umorul, fizicul etc si asa apare iubirea
eu le-am despartit in doua ca sunt mari diferenta nu iubim ceea ce ne place asta e clar si iubim ca asa vrea creierul nostru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stie sa scrie corect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai mult ne place atunci cand o fata foloseste cuvintele "palc" sau "plec" incercand, de fapt, sa scrie "plac". Ce ne face cu adevarat sa ne indragostim este momentul in care realizam ca in contextul respectiv "plac" nici nu avea ce cauta, forma corecta fiind "place".

Acesta este cel mai super raspuns!

| NameHarris a răspuns:

Sa fie bunaciune clar asta la toti le placehappy cat despre carcaterul fetei depinde de baiathappy

| varcolaccc a răspuns:

Este ca proverbul: Cine se aseamănă se aduna. Daca au lucruri in comun este logic ca se plac indiferent de alte aspecte. Ma rog asta nu este o regula generală. Acum poate fiecare isi dorește partenerul perfect cu forme sexy si nu mai stiu eu ce, dar nu toți pot reuși. Ma rog daca ai bani faci rost de panarame care arată bine si stiu dar sa isi facă "meseria". Acum fiecare individ in parte are gusturi diferite, deci fiecare alege dupa un alt criteriu. Ca sa dam o norma majoritara baietilor le place sa arate bine frumoasa-"buncaciune" si daca se potriveste si la caracter este perfect. Cam asta ar fi. Sper ca ai iteles ce am vrut sa iti explic.