Versate, virgine...important e sa fie o companie buna cei care isi pun problema ca trebuie sa fie virgine sunt nesiguri pe capacitatea lor si se tem sa fie comparati nefavorabil, cei care doresc "versate" viseaza la un sex mai mult fizic decat emotional si nu au ca si criteriu important caracterul femeii, raspunsul nu este neaparat in extreme, ci in potrivire
Cred ca cele versate pentru ca stiu ce vor, poti sa te intelegi din priviri cu ele.
Nu conteaza absolut deloc daca sunt virgine sau versate. Eu unul nu dau nici doi bani pe aspectul asta. Ceea ce conteaza este dragostea, compatibilitatea, calitatea relatiei, sinceritatea, disponibilitatea de a fi alaturi de celalalt la bine si la greu, intelegerea, pasiunea... Si multe altele.
Daca sunt sau nu "primul" chiar nu ma intereseaza deloc. Si daca nu sunt "primul" nu ma intereseaza deloc daca inaintea mea a fost unul sau au fost o suta, ceea ce are valoare este clipa de azi, faptul ca azi este cu mie si mie imi daruieste tot ce are mai bun si mai frumos, si conteaza ziua de maine, ce fel de relatie putem construi impreuna.
Cine este preocupat de virginitatea partenerei pierde din vedere ceea ce este mai important intr-o relatie.
Mai degraba una "proaspata" dc e pentru o relatie lunga! daca nu pentru asa ceva si doar asa ocazional at una versata
Barbatii prefera versatele... dar totodata prefera ca iubita lor (cea cu care o sa aiba o relatie serioasa poate chiar casatorie) sa fie virgina, neatinsa de vreun alt barbat (chiar daca ei au avut zeci de alte partenere). Egoisti barbatii astia nu?
Cel mai bine este sa ai langa tine o persoana care te iubeste si cu care te potrivesti din toate punctele de vedere, inclusiv cel sexual. Ce mai conteaza trecutul, conteaza prezentul si viitorul, parerea mea.
vikirikimiki08 întreabă: