Buna. Se pare ca voi fi primul care raspunde la intrebarea ta.
Pai in primul rand aspectul fizic (sa nu fie una de 2/2 si urata dar nici perfectiunea frumusetii intruchipata )
In al doile rand sa fie desteapta si sa fie descurcareata in 99% din situatiile vietii.
In al treile rand sa existe o atractie fizica si sentimentala intre mine si pers respectiva.
In al patrulea rand comunicarea sa fie foarte bine dezvoltata intre noi.
Si ca sa fac o descrierea mai pe scurt a femei cu care imi doresc sa fie este : "Doamna in societate, bucatareasa in bucatarie si curva in pat" sper sa nu intelegi gresit sensul cuvantului "curva". Cu prietenie Alex
Personalitatea ei ma atrage, dar si cum arata si se imbraca. Trebuie sa fie in pas cu moda. Cum ii arat ca o iubesc? Cadouri, declaratii, iesit prin oras tot timpul, petreceri unde sa ne distram.
Cel mai mult si cel mai mult conteaza cum gandeste, mi se pare cel mai important criteriu in alegerea unei partenere.Aspectul fizic conteaza si el intr-o proportie mai mica. Este important sa fie descurcareata, comunicativa, iubareata . Cum ii arat ca o iubesc? Prin diferite gesturi cu care o fac sa se simpta iubita. Eu mi-am gasit Iubirea! Voi?
@alexandru90 ai uitat sa ii mentionezi femeii de 3 ori femeie care totusi nu e perfectiunea frumusetii intruchipate cum ii demonstrezi ca o iubesti. Aaaa, btw, o asemenea femeie, de ce ar mai avea nevoie de un barbat? Ce ii poti oferi TU ei? Si, just for the record, tocmai ai facut descrierea unei lesbiene.
Bananacantareata87 întreabă: