Imi place Miley Cyrus, desi in ultima vreme s-a prostit, dar mie tot imi place si am mai multe fantezii cu ea printre care si...
Keira Knightley satena; Angelina Jolie.
Asta ar fi fantezia in sine, insa as prefera ca Angie sa nu-l implice si pe Brad Pitt in toata chestia asta.
Pai ai intrebat si ti-am raspuns. Tu nu te referi la atractie sexuala si intrebi de fantezii? Ce ai vrea sa zic? OPRAH? Angelina Jolie chiar arata bine, ca nu degeaba "ne-am blocat" pe ea. You jealous b*tch!
Ba stai un pic, e doar parerea ta. Uite de exemplu mie nu imi place Anne Hathaway deloc. Nu inteleg de ce te exciti asa cand vine vorba de gusturile altora.
Haha, da am zis eu ca e cea mai frumoasa femeie din lume? Mie mi se pare ca arata bine si tu intrebai de FANTEZII nu de CASATORIE sau alte bullshituri. Tu nu ma cunosti [din fericire nici eu pe tine], nu ai de unde sa stii cu cine am umblat, cum aratau. Iti zic din start ca nu erau pitipoance, majoritatea erau inteligente si modeste, opusul a ceea ce esti tu. Chiar nu am mai intalnit un specimen asa de ciudat ca tine. Daca urmatoarea ta intrebare o sa fie "Ce ai mancat la micul dejun?", eu sa iti zic "Cereale" si tu o sa incepi sa te certi cu mine numa pentru ca nu iti plac cerealele, jur ca iti aflu adresa si iti omor toate gainile!
In afara de angelina jolie... prea v-ati blocat toti la tipa asta fake din plastic
Ma refer.care va atrage mai mult nu doar sexual, care e mai speciala.lasa-ti-ma toti cu angie asta
Arata bine doar superficial, e fake. Nu zic ca nu arata bine. Dar de exemplu Anne Hathaway mi se pare cu adevarat frumoasa si speciala, ce are un farmec aparte, nu e doar plastic superficial care nu transmite nimic(asa cum e Angelina). Eu stiu apreci frumusetea atunci unde exista cu adevarat.
Mai pe scurt, Angelina Jolie e genul de tipa pe care ai ****-o odata, dar nu ai iubi-o niciodata, nu ar trezi niciodata ceva mai mult si mai interesant. Anne Hathaway d exemplu sau Natalie Portman sunt genul de tipe de care te indragostesti, pe care nu le poti uita, pe care te atrag in mai multe feluri mult mai intense nu doar sexual pentru o noapte ca gen Angelina.
Pai tu poate nici nu ai putea avea o tipa cu adevarat frumoasa si cred ca nici nu ai avut vreodata, doar plasticuri. Stiu ca parerile difera, de aia accepta ca unii baieti chiar o considera pe Jolie banala si naspa si pe Hathaway superba. Dar mai e si vorba aia.vulpea ce nu ajunge la struguri zice ca-s acrii. Tu daca nu ai avut nici o tipa f faina si doar pitipoance din plastic ca Angelina, normal sa fi frustrat si sa spui ca alea nu iti plac deloc.pentru ca nu le poti avea. Angelina si-ar trage-o cu toti,nu are pic de respect d sine,e doar un "produs" care se vinde ca si-a umflat buzele alea exagerat de mari. Anne Hathaway are frumusete naturala nu fabricata. E cea pentru care simti fiori nu cea care doar ti-o scoala odata ca panarama de jolie. Nu sunt deloc invidioasa pentru ca eu sunt f frumoasa. Baietii spun ca privirea mea e atata de atragatoare, patrunzatoare si am o sexualitate f faina, sunt frumoasa, sunt desteapta si naturala. Angelina oare cum arata naturala? Un tip mi-a zis ca privirea mea i-o scoala mai intens si mai fain decat silicoanele pamelei anderson. sunt destul baieti destepti care o considera pe jolie boring, prea se face atata caz.PLUS CA E O ACTRITA FFFF PROASTA! e si proasta si infumurata la culme, prea mult caz se face d ea.d c nu ar fi ca toate cele de la Hollywood? Ok arata bine dar nici sa se exagereze in halul asta de parca ar fi a 8-a minune. Sunt o gramada d femei p lumea asta mult mai interesante decat Jolie. E o mare prostie sa zici ca o imagine fabricata e "cea mai frumoasa femeie din lume".
anonim_4396 întreabă: