Le plac baietilor care injura, vorbesc urat, etc. Da'sa stii ca si eu injur si vb urat! in zilele de azi (iti spun fffffff. sincer) nu prea mai conteaza! daca un baiat te plc cu adevarat, te plc pentru ceea ce esti 9 ex.: desteapta, buna, sincera, etc.) nu vor mai conta micile defecte!
sper din suflet ca te-am ajutat!
Nu prea cred. O fată trebuie să-şi arate principiile, demnitatea, eleganţa, feminitatea, printr-un limbaj decent sau cel puţin, acceptabil.
Nu,nu le plac.Multi baieti care isi descriu tipul de fata de care ei s-ar indragosti, nu uita sa specifice ca ar vrea sa nu injure, sa nu vorbeasca urat.
Nu prea cred.adica din cate stiu nici astia smecheri nu.deci in concluzie nu le plac astfel de fete in primul rand pentru c te-ai face de ras cu ea si nu-i sta bine unei fete sa injure.sincer
Nup,cred ca o fata e recunoscuta pentru sensibilitate,gingasie, eleganta, seducatoare. fata fiind foarte romantic.Nu cred ca o fata este placuta de un baiat daca are un vocabular mai putin interesant. daca vorbeste urat.deci nu e ok.parerea mea, Pwp:*
Mie imi plac fetele care injura facand glume nu care injura ca niste tzigonci imputite
Sa vorbeasca urat, sa faca tot felul de perversiuni, trenuletul, menage a trois, sex anal, sa se sarute cu o prietena de-a ei sa-mi faca amandoua sex oral, sa-mi dau drumu pe ele )
Eu detest genul asta de persoane (pentru. ca nu le pot numi FETE). Femeia reprezinta FRUMOSUL, sensibilitatea, nu golania si incultura.
SexyAnon întreabă:
Lovedreamsnopeoeple întreabă:
Remusopen întreabă: