Da, o fată nemachiată este mult mai frumoasă. Și ai să observi multe din ele sunt frumoase și proastele se machiază... că așa e moda...
Depinde de baiat, sunt baietii care le plac fetele cu 1kg de fond de ten, etc! si alti carora le plac fetele simple, naturale! Parerea mea e ca cele mai frumoase fete sunt acele naturale.
Bineinteles. mai ales in comportament..gen sa nu fie curva cu 2 fete ca fizic am vazut si fete nemachiate frumoase, deci da merge
Naturale.Nu va sta bine cu un 1kg de machiaj.Sa nu mai zic de silicoane si alte rahaturi.Be natural.
Pai sa o luam altfel, el te pupa pe tine sau gletu de pe ochi?) Si baietii apreciaza mai mult o fata nemachiata si care se comporta normal si sa vorbeasca deschis si tot asa
Naturale la Comportamenta si la fizic sa se macheze foarte putin doar daca este nevoie
Supernatural, fara botox, machiaj cu tona si alte prostii. Cele naturale sunt cele mai dragute. Iar ca si comportament e bine sa nu fii tu insuti, naturala si deschisa, nu prefacuta si ingamfata.
Naturale nu asa e mai bine, nu ca sclifositele alea CARESI PUN SILICOANE PESTE TOT, si te storc de toti banii.
Si aspectul fizic si in comportament, cat mai natural alea care isi dau cu tone de machiaj sunt naspa
Normal, fata naturala exista in interiorul fiecareia, in schimb cea nenaturala, prefacuta si machiata, va scoate odata si odata realitatea la suprafata, si nu va fi intocmai placut.
fundita?
Fetele naturale sunt cele mai frumoase, ascultati ce spun. sunt baiat si eu asa as vrea. sa nu se dea cu o tona de mahiaj si fond de ten etc. naturala e Ok :X
Da,parerea mea este ca machiajul este doar pentru persoanele fake...adika care au ceva d ascuns! be u! be natural! o sa fii mai frumoasa decat cu un kg d machiaj p fata///plus ca machiajul imbatraneste ))