Cred ca raspunsul este putin mai complicat decat un "da" sau "nu".
As intreba atat baietii care au ridicat la rang de icoana acel 90-60-90 de ce au uitat sa mai adauge un numar care sa reprezinte IQ-ul. Apoi as intreba fetele de ce s-au camuflat asa de repede in 90-60-90 pentru a vana carduri si cash dar nimic sigur pentru suflet si viitor?
Deci este un curent indus in mintea si comportamentul tinerilor, NU este un adevar!
Nu. Baietilor destepti, frumosi si inteligenti le plac fetele frumoase si destepte.
Depinde ce nivel de prostie are. Dacă ma înțeleg cu ea și știe sa facă câte ceva sa muncească sa se descurce oarecum. Nu ar fi o problema în a fi proasta.
Pt mine ar fi greu sa stau cu una proasta.
Prin prostie ma refer la lipsa de educatie sau efectiv prostie pura.
Vrei sa te bazezi pe cineva intr-o relatie.
Sincer nu, de ce as vrea companie unei tipe care nu are nici măcar un bagaj de cunoștiințe elemntar să pot purta o discuție decentă? Știi tu, pe langă sex, o relație înseamnă comunicare, multă comunicare, dar când e proastă, nu ai cu cine.
Bărbaților la fel de proști ca să zic așa. Deoarece pot face ce vor din ele si nu e tocmai inteligent sa profiți de un om ca pana la urma nu are sens sa faci ceva fără conștiință și care oricum se întoarce la tine. E ca si cum ti-ai ruoe un deget de la o mână. Noi oamenii suntem cu toții conectați ca unul. Succes!
Ma repet pentru a suta oara, nu baiatul trebuie sa placa o fata ci invers in p l m e GREU SA INTELEGETI, poate sa fie proasta, sa nu stie tabla inmultirii, daca nu il place pe respectivul e egal cu 0
Ciao!
De ce mi-ar putea placea o femeie proasta? Sa nu pot lega o conversatie inteligenta cu cineva? Clar, nu!
Imi plac femeile inteligente, spontane, care au mereu o replica de dat, chiar daca e intradictoriu cu opinia mea, dar sa fie o replica inteligenta, data la momentul la care vorbim. Nu imi place sa vorbesc de unul singur cu orele.