| Krosa a întrebat:

Baietilor le plac virginele?

14 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Mie da, adica nu ma refer neaparat la sex cu o virgina...

In general o virgina(care a trecut de 16 ani sau mai bine 18) e mai firava, mai delicata, mai pozitiva, mai copilaroase, dar si mature in acelasi timp, mai, mai laughing) Asta-i doar in mintea mea, nu cred ca-i bine ca am spus "in general", stiu doar cateva asa, sunt o incantare...

Si in legatura cu sexul, da, mie-mi place, adica nu-s d-ala sa ma bucur ca m-a scapat unu de o povara, vreau sa o fac sa se simta bine, e prima data, e ceva special, merita sa aiba o amintire frumoasa...

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu tuturor, mie nu imi plac, prefer sa stau cat mai departe de ele

| RAY a răspuns:

Curve sunt de toate genuriile si de toate varstele, a fi virgina nu inseamna nimic, ipocrizia, falscitatea nu tine cot de asta, eu find misogin mi egal ca e virgina tot ipocrita e

| VelaJohnny a răspuns:

In mare da, is mai de incredere cand e vorba de fidelitate si nu ai sentimentul ala ca stai cu una folosita

| anonim_4396 a răspuns (pentru VelaJohnny):

" is mai de incredere cand e vorba de fidelitate " pe dracu. Vede ca ii place si vrea sa stie cum e si cu altul. multi s-au invatat sa spuna ce spui tu

| VelaJohnny a răspuns (pentru anonim_4396):

In mare is mai potolite cand vine vorba de asta, in comparatie cu cele care nu mai sunt. Nu zic ca is 100% fidele, dar in raport cu celelalte is cu mult mai de incredere, bun asta e opinia mea, nu inseamna ca pe scara larga e si adevarat, e doar ce am observat eu

| Divy a răspuns:

După cum observi unora le plac, altora nu.

Depinde de fiecare om în parte.

Cei care le plac fac asta din pricina faptului că ele nu au fost "uzate'hee hee sau folosite și au ocazia să fie ei primi. Mai tind să creadă că nu se gândesc la fostul (că era mai bun).

Cei care preferă curvele în grneral vor mai mult sex și sunt mai experimentate sau au impresia că au fost mai buni decât precedenții și sunt apreciați de ele.

Mă întreb dacă și în cazul căsătoriilor, bărbații su aceleași preferințe, că știu cum e zici una și faci alta.

Deci suntem oameni diferiți cu păreri diferite.

Răspuns utilizator avertizat
| WeAreSmart a răspuns:

Nu inteleg intrebarea. Toate virginele sunt la fel? iti place o fata nu pentru experienta sexuala ci pentru ceea este ea, pentru valorile sale.

| alexandru0sorin a răspuns:

Man mie nu prea... trebuie sa le imveti cum stau lucrurile, nu poti sa le apuci si sa faci treaba cu ele ca cu domnisoarele versat e mie personal nu-mi plac.

| Miihaa a răspuns:

O si cat de mult

| Jijell a răspuns:

Depinde de varsta. Dupa o anumita varsta nu mai conteaza atat de mult, si alte lucruri devin mai importante decat sa fii primul barbat al tipei cu care ai o relatie.

| Mihai96a a răspuns:

De ce nu?