In mod absolut sigur unor baietii/barbate cu idei si conceptii mai libertine le va oferi placereo relatie intretinuta cu o fata mai tupeista si character mai pervers. Dar la fel exista si baieti/barbati condusi de o conceptie puritana care prin etica si morala crestina care-i caracterizeaza, nu vor accepta o asemenea fata perverse nici macar prin preajma lor.
Cred ca singurii baieti/ barbati carora nu le place o fata perversa sunt cei care stau cu mamele lor pana la 40 de ani sau cei care se sperie cand aud cuvantul sex, in rest cred ca fiecare isi doreste o partenera cu imaginatie si care sa aduca si ea picanterie in viata intima.
Nici eu nu am intalnit dar am citit despre oameni de genul. Bine, daca imi amintesc un articol de acum hat, 10 ani. Spunea ca ( pe vremea aia) cam 30% din femeile care sunt intr-un cuplu nu stau complet dezbracate in fata iubitului/sotului. Pentru ca le este rusine. Sper ca era doar o gluma de prost gust.
Nu chiar! 3 sferturi din ei te vor clasifica ca curva, cealalt sfert, se vor desfata cu tine, nerefuzandu-si nimic, dar in final, nimeni nu te va lua de nevasta.
Da,insa le plac sa fie pervese doar cu ei, nu si cu altii sau in public.
Cum zicea si Bitza : "N-am nevoie de o fata cuminte, vreau o bagaboanta sa ma lase fara cuvinte!" XD