Pai asa cum am mai zis si inainte frumusestea si perfectiunea e in ochi celui care o priveste.
In cazul meu nu mar deranja sa aiba anumite moravuri similare cu ale mele, pasiuni similare ca sa zis asa.
Deci asta e raspunsul meu nu e neaparat frumos dar adevarul rare ori este.
Cred ca prefera o fata linistita.Care sa stie sa iubeasca, sa vorbeasca, sa inteleaga, si sa fie fidela.
Eu cred ca atunci cand iti place o persoana nu te intereseaza trecutul ei absolut deloc.
Era o vorba : Ne plac femeile cu trecut si barbatii cu viitor!
Mihai, nu traiesti in lumea reala!
Ce te face sa crezi ca o fata care a mai avut altii inaintea ta te saruta mecanic? :O Am mai auzit una! :O
O fata care a mai avut altii, cu siguranta nu te va alege pe tine, pentru ca isi doreste un barbat asemeni ei.
In viata se merge dupa principiu fiecare sac cu petecul lui.
Cum ar fi ele in afara de C... e moravuri usoare pure etc dar sa stie sa iubeasca si sa nu insele
Pure în ce sens? Virgine? Nu am pretenția asta! Nu-s absurd. Poate să se fi culcat și cu 50 înaintea mea, atâta timp cât mi-e fidelă nu mă interesează.
Pentru mine o femeie trebuie să fie inteligentă și să aibă un suflet mare. Nu îmi plac femeile superficiale, egocentriste și posesive.
Fizic? Asta depinde de fiecare pentru că frumosul e subiectiv. În mare aș vrea să nu fie grasă(nu îmi plac femeile grase ca partenere, asta e. mă poți numi superficial dacă e) și să aibă măcar 1. 65 pentru că am totuși aproape 2 metri.
Iar eu am 2 metri, fac handbal de 10 ani și fotbal de 12 și-s în ultimul an de facultate. Care-i faza?
Faci prezumții, ceea ce te face superficială... la fel ca modul în care scrii. Ți-am răspuns la întrebarea ta, s-o lăsăm pe-a fetei în pace.
De ce mă iau de tine? Că ești arogantă dar nu ai pic de talent la ceea ce încerci să faci.
Mai dai și stupid aiurea, normal ca nu-ți convin vorbele mele. Lasă voturilepentru cineva obiectiv că așa te umplu și eu de stupiduri la toare răspunsurile tale de la care faci diabet dar ar fi ceva subiectiv.
Mihai, daca aveam 10 ani posibil sa fii crezut tot ce ai scris in postul ala dar asa... mai bine pastreaza trairile astea pentru tine si prietenul/prietena ta
Deci observ o deosebita admiratie din partea ta pentru rromi. Chiar imi pare rau ca nu sunt rrom doar pentru ati face pe plac dar in fine, nu asta era problema mea, problema mea legata de postul tau era cea legata de faptul ca iti expui prea usor trairile unor necunoscuti incercand sa pari... ce? si pentru cine?
Apropo asa ca fapt divers, respectul e doar pentru persoanele care il merita
Si ca tot veni vorba de retorica... O viata reala pentru timpurile noastre ai?
anonim_4396 întreabă: