Nu. Fiecare cu sufletu lui pereche. Nu conteaza cum arati si conteaza iubirea.
Ai vazut-o vreodata in realitate? daca o vei vedea, vei intelege de ce i se zice papusa de plastic. Pentru ca ea chiar pare din plastic; e pra artificiala, e prea respingatoare in realitate, plus ca acum se asteapta sa si cheleasca si din cate am inteles chiar va chelii din cauza unui tratament nereusit pentru par! Se pare ca de asta nu mai este in direct la Capatos (asa au dat la stiri).
Nu, pentru ca arata atat de sintetic incat as avea impresia ca f** o papusa Barbie...
As vrea :X si dupa ce pune asternut curat si parfumat as trimite-o inapoi in bucatarie
Buna Ela,eu sunt fata,si chiar daca Bianca arata ca o papusa Barbie, arata superb!
orice baiat si-ar dori-o, chiar daca nu recunosc!
Pwp daca tie ti se pare ca bianca arata superb, inseamna ca tu esti muma padurii.
No, doar eject instant si intors privirea! E jalnica, chiar l-as intreba pe Bote ce draq a gasit la ea, sau doar "potriveala" ori o anumita abilitate, absolut intamplatoare, prin pur hazard?!
In pana mea, pe bianca daca o strangi prea tare in brate se sparge de atata silicon
Sa i rup curru si sa imi dau drumu in el iar apoi ce se scurge de acolo sa vi u sa inghiti (eventual sa impartiti sa'i dai de la tine din gura si ei )