| DarthRevan a întrebat:

Baii fratilor, am tot iesit cu fete de pe facebook.Si e asa aiurea, eu nu inteleg cum sta treaba cu fetele.Greu jur, bine eu nu vreau fete neserioase, asta e problema mea.Dar ma rog, caut macar o prietena de inceput, nu iubita, Greu, voi ce credeti si cum ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| AGirlWithDreams a răspuns:

Am citit mai multe postari de-ale tale si mi-am dat seama ca avem idei, valori similare dupa care ne ghidam viata.Mai ales in aceasta postare( consider facebook-ul o MARE pierdere de timp.E doar o lume imaginara, nimic nu e palpabil sau real, mai ales acele tipuri de relatii de pe facebook dintre doua persoane care nu s-au intalnit niciodata fata-n fata.Este iluzia unui paradis al like-urilor si a unei popularitati virtuale care se transforma incetul cu incetul in obsesie).Ma bucur sa aflu ca mai sunt si altii care gandesc ca mine...incepusem sa ma consider ciudata sau antisociala

21 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

De ce esti asa disperat?

| DarthRevan explică (pentru Doub):

Doub, nu vreau o preiena, un anturaj asa sa mai ies, ceva de genu.

Eu nu cred ca o sa am o relatie cu o fata prea curand, nu ca arat rau, ba din contra arat bine, si multe fete spun ca sunt dragut.Am ochi albastri si am fost mai blond ma rog.SI fac sport, unpic slab dar in rest e ok.Nu asta e problema, ideea e ca greu gasesti fete care stiu ce vor sa faca, si au scopuri bine puse in minte.Pe langa curve, nu vorbesc de ele.Nu imi plac cluburile si nici facebook-ul in care pierzi vremea .....nu stiu ce sa fac, unde gasesc anturaje, Cand toate sunt deja formate, unde pot eu sa ma duc sa intalnesc oameni.Cand eu nu prea stiu pe nimeni?

| Doub a răspuns (pentru DarthRevan):

Afara, te duci pe afara.

| neutrino a răspuns:

Prieteniile nu le poti face prin internet.

Afara, si ce, eu nu am pe nimeni cu care sa ies.Nu stau la bloc, sau intr-un cartier.E imposibil, nu ma bag in seama ca un fraier.E greu altfel

| DarthRevan explică (pentru neutrino):

Pe facebook sunt toti falsi, majoritatea, si nici acolo nu te baga in seama sa iesi afara.Eu ce sa fac... activitati, o sa merg la sala, si o sa merg la o activitate de dezvoltare personala in vara. Poate acolo.

| Dobrin_Maria_1999 a răspuns:

Poti sa iesi cu prietenii. Socializand vei gasi amici de treaba. Fara suparare dar facebook-ul mi se pare o prostie, cand il folosesti pentru cuplari. Si inca ceva. Nu te mai stresa asa nu se sfarseste lumea daca nu iti gasesti o iubita. Poti sa cauti la scoala..Nu o lua in nume de rsu:* pupici

| DarthRevan explică (pentru Dobrin_Maria_1999):

Maria, mersi, te rog sa imi trimti niste mesaje private, sau scrie aici te rog mai multe.Sunt curios, daca ma poti ajutalaughing

| T0T a răspuns:

În club se formează multe prietenii. La un fumat, la un tras pe nas, băută, să vezi ce frumos este.

| DarthRevan explică (pentru T0T):

Am astm, si am incercat sa fumezi, asta e o mare prostie, cea mai mare greseala a societati, efectul de turma de oii.Mergeti acolo, beti, ramaneti confuzi.Pentru a nu sti adevarul, ramaneti in minciunile societati, pentru a fi confuzi, Iluminatii 2015

| T0T a răspuns (pentru DarthRevan):

Illuminati confirmed 2015! Asistăm la un eveniment mirific!
Mă, grupuri, anturaje sunt un fel de turme. Nu ai cum să conviețuiești într-un anturaj unde să nu desfășori activități comune, să nu ai puncte comune de comportament. Până la urmă problema e la tine, vezi?

Care problema ma Grey? ca nu fumez, am astm urasc fumul.Si eu sunt altfel, citesc carti, fac sport si sunt interesant de dezvoltarea unei afaceri sau de exemplu du psihologie. Unde gasesc adolescenti de astia? bibloteca, crezi tu.Toti tinerii vor sa faca prosti, eu nu.Atunci? varianta e sa ramai singur.

Stiu ce vreau, si intotdeauan am avut un scop, + ca de mic aveam intrebari legate de mine, cine sunt? cine sunt? tot timpul puneam intrebarea asta.Niciodata nu am putut fi ca restul, prin urmare am fost exclus de majoritatea, deoarece ma credeau ciudat.Nu sunt oaie, e rau atunci.

| T0T a răspuns (pentru DarthRevan):

Eu ți-am dat o variantă. Ori cunoști câțiva la bilbliotecă, instituții de învățământ, internet ori asta e...Și dacă mergi la sală poți cunoaște. Sau să te duci să lucrezi la Herbalife, acolo cunoști mulți oameni sau un alt job.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Sau poți să îți faci un vlog pe internet sau pui diferite filmulețe să te cunoască tot internetul ca să devii cunoscut.

| pufulescu a răspuns:

Eu zic ca ceri un pic prea mult, seriozitate de la primele intalniri!
Nici nu stiu ce intelegi tu prin seriozitate, dar oricat de putin ai cere cum sa fie o fata serioasa cand de abia te-a cunoscut si se straduie poate sa te cunoasca? Lasa si tu putin loc de hlizeala, de o vorba scapata aiurea, ca apropo de vorbe aiurea unele s-ar putea sa te testeze sa vada cum reactionezi, si daca vorba scapata vine de la tine iar nu e problema, vezi reactia persoanei la o situatie neobisnuita.

| peperonies a răspuns:

> eu nu vreau fete neserioase

cum definesti o fata neserioasa?
daca vrei fete serioase du-te si agata pe la manastiri. am auzit ca maicile de acolo sunt super serioase.

| DarthRevan explică:

O fata cu valori.Serioasa.Nu fiti retardati.O fata care vrea sa fie puternica.Nu o curva care se lasa usor.

| Carla77 a răspuns:

Hei happy In sfarsit un baiat care nu vrea doar aventuri cu o fata care cauta ceva de durata si seriozitate. Sincer mai rar gasestii asa ceva happy incearca sa vorbesti cu persoane de varsta ta care sunt mature si nu sunt genul care fumeaza sau alte chesti care nu sunt bune....Asa poate o sa gasesti o fata matura si serioasa cu toate ca iti spun cu toata parerea de rau ca nu prea mai gasesti. Mai rar gasesti o fata care sa nu o intereseze doar aventurile. Stiu cu e pentru ca eu asa sunt cu baietii asa ca iti urez succes happy

| DarthRevan explică:

Eu ajut oameni in general. Încerc sa fiu o influenta pozitiva.Sa schimb vieți prin exemplul meu.E ceva ce iubesc sa fac.Sa demonstrez ca se poate