Acum nu mai aleg nici virgine si nici incepute pentru ca lumea s-a prostit destul si nu mai stiu in cine sa am incredere. Mai bine singur in viata asa zic.
Cum adică "începute"? Nu-mi spune că în opinia ta mai au și termen de valabilitate...
Nu sunt baiat dar avand o oarecare varsta iti pot spune ca acestia prefera orice fata,, virgina" sau,, inceputa" cand vine vorba de sex si o fata serioasa, inteligenta si orgolioasa cand vine vorba de dragoste sau o relatie serioasa!
Iti spun eu sincer: baietii nu au preferinte. De ce? Pentru ca nu vor sa scape ocazia, indiferent de aceste aspecte minore. Si pe bune ca sunt minore.
Cât respect pentru genul din care faci parte!
Auzi la ea:"incepute"!
Mi se face greata numai cand aud cuvantul asta!
Virgine sau nu, important e sa existe sentimente adevarate si de o parte si de alta.Pentru ca daca nu are sentimente pentru tine vei fi pentru el doar o jucarie sexuala de doua zile.Deci ce trebuia sa intelegi din raspunsul meu? Ca ar fi bine sa te respecti mai mult, sa ai demnitate si sa nu vorbesti despre suratele tale ca despre niste obiecte.Ca pana la urma si tu esti una din ele!
Urata exprimare!
Foarte tare intrebarea ta, sunt foarte curioasa daca va raspunde cineva sincer
"Incepute". Virginele devin obsedate de baietii cu care isi incep viata sexuala.
Nu conteaza!
De exemplu daca o virgina si-ar incepe viata sexuala cu un tip, dar s-au intamplat certuri si s-au despartit eu de ce sa o refuz?
Draga mea, pentru relatiile pur sexuale este lesne de inteles ca barbatii, majoritatea isi doresc femei care sa aiba ceva experienta si asta implicit inseamna out of virgins. Acest lucru este valabil si pentru incepatori si pentru avansati si sa iti si argumentez. Un barbat care nu a facut niciodata sex tanjeste mult sa o faca. Pozitia lui de incepator il face sa fie mai timid, sa aiba oarece inhibitii, sa se gandeasca la vreun esec. In astfel de cazuri este logic ca o femeie experimentata l-ar scuti de multe dintre actiunile la care el este evident nepriceput. In cazul celor avansati, celor care stiu ce au de facut in pat, tot femeia experimentata este preferata deoarece el vrea sa faca sex nu sa dea lectii despre sex, vrea sa traiasca senzatii tari iar acestea nu le pot fi oferite de catre o virgina.
Incepatori si avansati? pe bune?
nu cred ca ar trebui sa-i etichetam asa!
In contextul dat am considerat necesara impartirea in cele doua categorii (in fapt foarte evidente de altfel) pentru a da un raspuns cat mai eficient. Asta nu inseamna acum ca am pus o eticheta.
Esti avocat?
app: glumeam si eu
Poi, asta depinde de baiat si de cum gandeste. Eu vorbesc in cazul meu, daca as fi avut 15/16 ani si as fi virgin da mi-as dori o fata virgina pentru ca si eu sunt virgin si asa vom invata impreuna si totusi cred e urat ca tu sa fii virgin si sa ai o pretena care are 14/15 ani si deja sa fi facut sex. Daca as avea 18/19 ani nu mi-as dori musai o fata virgina pentru ca o fata pana la 17/18 ani poate sa fi avut raporturi sexuale ca totusi e o varsta destul de tarzie pentru a mai fi virgina. Asta e parerea mea.
vikirikimiki08 întreabă:
IAMKENNETH întreabă:
M.T întreabă:
anonim_4396 întreabă: