| micutzadominatoare a întrebat:

Baitezii apreciaza cand iubita lor este virgina?

Răspuns Câştigător
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Sunt fata dar as vrea sa-ti rapsund si eu...

Pai depinde de baiat. Daca el nu-si doreste o relatie serioasa, ci doar sa f***, atunci isi doreste una experimentata, care stie ce sa faca pentru ca daca e virgina ea are nevoie de mai multa tandrete, de atentie si daca el vrea doar sex fara sentimente nu o sa aiba rabdarea necesara si asa ca e mai simplu ca fata sa nu mai fie virgina.
Daca in schimb vrea o reltie cu respectiva, si este un baiat serios ii va face placere sa stie ca este primul din viata ei, si cel de care-si va aminti mereu. Pentru ca o fata virgina are nevoie de dragoste, nu doar de sex ca un sport si doar un baiat care o iubeste si o respecta ii poate oferi asta.

In concluzie. Raspunsul e: daca e baiat serios si o iubeste apreciaza ca e virgina, daca nu, ii e indiferent.

Ti-am dat rapsunsul asta dupa ce am l-am intrebat si pe prietenul meu daca pentru el conteaza sau nu faptul ca sunt virgina.

P. S: Interesanta intrebare. Am notat-o cu 10hee hee

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Apreciam acel gest dar acum e prea tarziu, nu mai vreau pe nimeni in viata mea.

| Andrulica a răspuns:

Stii daca tine la tine cu adevarat happy Nu va conta asta!

| crepanat a răspuns:

In sec XXI nu se mai apreciaza asta, si sincer sa fiu nici mie nu mi pasa, asta pentru ca lumea a evoluat si nu mai suntem ca acum un secol, atunci cand femeile nu aveau drepturi. Acum depinde de fiecare baiat in parte... dar slabe sanse sa mai fie vreunul care sa i pese cat de putin...

| Narcis2007 a răspuns:

Da

| infernome a răspuns:

O apreciem

| izaaa15 a răspuns:

In general, dabig grin.

| cossmy a răspuns:

Mai degraba as aprecia sa nu fie virgina...

Întrebări similare