anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bărbați/băieți, să zicem că ați face sală iar o fată/femeie pe care o cunoașteti de mai multă vreme v-ar complimenta că aveți un corp frumos (și ar înroși în obraji), ați lua-o ca pe un simplu compliment sau ați gândi că (în caz că i-ați propune) ea ar vrea și ar accepta să facă sex cu voi, că are prin mintea ei și fantezii erotice cu voi?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

A avea un corp frumos/armonios, bine lucrat, nu e absolut DELOC momeala perfectă pentru a face sex cu oricine vrei tu.
Iar un compliment pe care ți-l face o fată/femeie că arăți bine, nu e absolut DELOC concludent, că ar vrea să se culce cu tine sau ar avea fantezii erotice cu tine. Astea sunt mai degrabă copilării.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pot sa o intreb ce vrea, relatie sau sex ocazional

| wildthing a răspuns:

As crede ca ar vrea sa faca sex si ca are prin mintea ei si fantezii erotice cu mine.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Oricum aș ține legătura cu ea, și aș exploata o eventuală aventură, dacă mă atrage și e dispusă.
Nu îmi fac speranțe aiurea, pentru un compliment cu roșu în obrăjori.

| Emma30555 a răspuns:

Daca acel baiat place acea fata,, acel compliment i ar da curaj sa o invite la un suc, cafea, plimbare etc, ar fi un semnal ca si ea il place si probabil ar gandi ca poate sa obtina sex sau relatie, depinde ce doreste fiecare.

| Caro34 a răspuns:

Ai grija la ce gandesti ca sa-ti spun cine esti!winking Eu ti-as face sigur complimente fiindca am studiat Psihologia si mi-ar placea ca sa continui sala - nu strica sa arati bine, dar nu m-as culca cu tine! E o chestie de onoare! Ca sa ajungem acolo ar trebui sa vad ca meriti asta! Corpul nu-i totul! Trebuie sa avem si ceva in cap fiindca peste putin timp corpul te lasa insa putem filosofa despre: rasaritul soarelui intr-o frumoasa zi de vara, curcubeele si iubirea etc. laughing Am glumit cu temele, nu ma lua in serios insa am auzit numai teme ciudate in ultimul timp! happy O poti aborda data urmatoare si invit-o la o inghetata; daca te place, restul vine de la sine! Mult noroc!

| MihaiSpeedster a răspuns:

Poate să aibă fantezii, nu e exclus, dar trebuie să o iei cu încetul, pași mărunți. Dacă te complimentează și tu răspunzi direct cu o invitație la sex, o ia la fugă mâncând pământul.

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Asta este tot ce a-și spune și a-și face dacă mi-ar spune așa ceva. -_- atâta.

| Danny28 a răspuns:

Doar un compliment

| gabriel2004o a răspuns:

Simplu Compliment
E o prostie sa îți sara gândul asa la sex doar pentru un compliment
Dacă vine un băiat si te complimenteaza, ce-i faci?