anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bărbați, dacă o femeie (singură, fără obligații) ar afirma (vouă, între 4 ochi, zâmbind) despre soția/partenera voastră că este o femeie norocoasă, nespecificând de ce a zis asta, apoi schimbând subiectul, la ce v-ar duce gândul?
În ce privință este norocoasă?

Răspuns Câştigător
| DjSannan a răspuns:

Este dificil de răspuns la această întrebare fără mai multe informații. Dacă o femeie spune că soția sau partenera unui bărbat este norocoasă, acest lucru poate însemna orice. Poate că aceasta se referă la relația pe care o are cu bărbatul respectiv, poate că se referă la situația financiară sau poate că este vorba de altceva complet diferit. Fără mai multe context, este dificil de spus cu exactitate la ce s-ar gândi un bărbat în această situație.

9 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Nu am fost vreodata casatorit, dar am avut sansa sa fiu in relatii si am primit de la colege / bune prietene aflate in alte relatii astfel de feed-back-uri.

Pot fi incurajari, sustineri. Trecerea la un alt subiect e pur si simplu pentru a evita ciudatenia, pentru a nu duce cu gandul la posibile fantezii. Sunt oameni care poate chiar tin la tine si sa fie doar platonic.

Pot fi si fantezii, nu neg ideea

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ca femeia vrea sa facem sex animalic pe scaun

| aditimus a răspuns:

Adica i-ar placea sa fie ea in locul ei...

| Goete a răspuns:

Bineinteles ca as intreba-o pe cea care a facut afirmatia, sa o concreteze - si nu as lasa gadul sa ma duca

| helpforyou a răspuns:

Apreciaza modul sau de a fi si isi doreste sa aiba si ea parte de astfel de lucruri in viata ei.

Succces, dar sa nu ia omul altei persoane.

| anonim_4396 explică (pentru helpforyou):

Sau poate se referă la el. Că e norocoasă că are un soț ca el.hee hee

| helpforyou a răspuns (pentru anonim_4396):

Posibil. De ce nu?

| Goete a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu inteleg de ce atata incertitudine cand - daca ma intereseaza, o intreb la ce se refera mi se pare logic. Si daca spune ca pentru ca ma are pe mine, in mod sigur nu o sa dovedesc contrariul, inseland-o.

| Seba2013 a răspuns:

Eu nu imi complic existenta cu lucrurile astea. Mi se pare ca pe altundeva vin gloantele si altfel este patronul.

Imi dau seama ca acea femeie seamana pentru carne ci nu pentru spirit. Asa ca nu ma duc pe drumuri de unde nu mai pot sa ies si nici nu seman vant ca sa culeg furtuna. Nu imi aduc in constient(nu constiinta) toate mizeriile. Nu atrag lucrurile astea asupra mea, sunt ca o floare care nu se preocupa.