anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bărbați, să zicem că sunteți însurați și timp de o luna ați făcut sex cu o tânără necăsătorită, mai mica de vârstă decât voi (nu minora).
Ei bine, vedeți/simțiti că de la un timp ea se sfiește, îi este rușine de voi și încearcă să vă evite când vă vede prin oraș.

Ce ați crede: că a conștientizat că s-a lăsat pradă atracției pentru voi și se simte vinovată și rușinată în același timp?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Rosalia draga, vad ca te obsedeaza intrebarea asta pe care ai pus-o si pe conturile vechi si aici, de mai multe ori.
Oi fii incapabila sa citesti ce ti-am scris, sau care-i motivul de o tot repeti?

Despre ce constientizare vorbesti aici, cand femeia aia stia ca ala este insurat si totusi si-a pus poalele in cap, avand sex cu el, cu buna stiinta... asta-i in final tot un act de curvarseala, cu nerusinare si nepasare, ca distruge casnicia omului si posibil viata copilasilor lui.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.

| dullcat a răspuns:

Ma indoiesc ca in general barbatii isi fac astfel de scenarii sau ca despica firul in patru. Exista si exceptii, desigur, dar se numesc asa pentru un motiv clar.

| DeMicUnCălător a răspuns:

De ce este important ce găndesc despre tine?

| Lrs2015 a răspuns:

Nu mi bat capul asa tare. Nu stau sa interpretez. DOar sa nu afle nevasta mea

| JohnnyPacate a răspuns:

Poate a cunoscut pe altcineva la serbarea de clasa a- 8a
ai concurenta seriff