Este posibil ca respectiva cunoștință/colegă de serviciu să fie geloasă pe relația ta cu soția ta, dar acest lucru este doar o speculație și nu poate fi confirmat fără mai multe informații. Indiferent de motivul pentru care o insultă pe soția ta, este inapropriat și neplăcut, ar trebui să vorbești cu ea despre acest comportament și să iați măsuri pentru a-l opri dacă este necesar
Poate fi purul adevar vazut de persoana respectiva si spune acest lucru la nervi ca sa se razbune, sa elibere energia si secretul care o apasa.
Poate fi si gelozie, deci atacul s-ar putea sa fie subiectiv.
Problema e ca din moment ce cineva mi-ar aduce insulte la adresa persoanei iubitei, ar avea deja un conflic moral cu mine: este problema mea pe cine aleg in viata si cu ce defecte. Un prieten adevarat ar intelege sacrificiile pe care le-am facut si cel mult mi-ar spune legat de fectele partenerei doar ca o atentionare si atat.
Aș crede că e puțin dezaxată și aș trata-o ca atare.
Dacă deja sunt însurat, mi se cam rupe mie de cine mă place (în sensul erotic) deoarece eu deja am ales și nu aș permite nimănui să mă insulte pentru ceea ce am ales eu.
Ceea ce transmite la furie o persoana este ceea ce a gandit si a tinut doar pentru ea. Deci este "realitatea" vazuta de acea persoana.
Eu nu as vedea asta ca pe o gelozie datorata faptului ca ma place. Ci mai degraba as vedea ca aceasta persoana desi se cearta cu mine nu are puterea si curajul sa-mi spuna ce defecte "vede" la mine si se leaga de o persoana care nu este prezenta, deci nu se poate apara.
As vedea doar neputinta acestei persoane si probabil, oricat de tare m-as certa in acel moment as rabufni in ras.
Eu sunt genul calm si relaxat, nu ma cert cu nimeni! Dar presupunand totusi ca asa ceva s-ar intampla, nu as crede niciodata ca ma place ci doar ca e usor nebuna
Aș crede că are nervii în pioneze și i-aș "explica" vreo două peste bot. Și-așa vor femeile tratament egal cu al bărbaților.