"femeile sunt frustrate pe femei frumoase care au un tip hot".
Neh, nu îmi doresc partenerii altora. Vreau pe cineva pentru mine.
Dacă te referi la frustrarea legată de relația lor? La fel, nu se pune problema.
Pai fraierii sunt frustrati pe altii fie femei fie barbati, aia n-au nici o vina ca-s mai frumosi sau mai frumoase, asta e.
Ca as fi frustrat pe viata si suparat, este altceva, dar nu sa urasc pe altii mai frumosi sau pe femeile care nu ma plac, ca nu au nici o vina.
As ura soarta, ca ea e de vina!
Mai degraba femeile sunt mai frustrate cand alta e mai frumoasa! Nu stiu de ce. Pe ele le preocupa mai tare asta.
Mai degrabă inteligent/inteligenta, asa percepi tu lucrurile din cauzei complexității pe care o ai, traumei sau o forma de psihoza.am văzut ogramada de băieți urâți cu fete frumoase ști care e chestia? Sunt atrase de băieți rai de golani ca au vrăjeală, au cuvintele la ei, sunt protectori, respectați de societate, de prieteni, degeaba ești frumos dacă ești fraier nu te baga niciuna în seama adică după ce scoți câteva vorbe deja și o dat seama ca nu are rost sa își piardă timpul cu tine se întâmplă și în 5 minute dacă dai de una versata sa te citească. Astia bătăuși, golani ăștia atrag sexul opus care au mulți prieteni care inspira respect, teama. Te ai gândit vreodată man ca poate te refuza din cauza unei probleme de caracter, personalitate, mentalitate, felul tău de a fi pur și simplu nu atrage. Sunt fel si fel de tipologii de fete care unora le plac băieții cuminți ( foarte rar ) unora băieții inteligenți și altora care sunt golani, cocalari de fapt ăștia din ce am văzut eu atrag cel mai mult fiindcă au școală vieții și nu sunt luați în bătaie de joc de orice fraier. femeilor le plac bărbații protectivi, tu boss nu poți sa le oferi protecție, nu ai nici anturaj, relații și nu ești nici vreun Bill Gates... pe tinder nu vei găsi ce cauți tu, tu trebuie sa cauți categoria aia de fete care prefera bieții liniștiți care e foarte greu de găsit, și eu am încercat numai peste panorame am dat, cand vei da de una de asta vei rămâne cu traume tu fiind băiat sensibil, vulnerabil, te va înșela cu tine de mana.
Intrebarea era alta
Eu nu s frate frustrat pe unul mai frumos sunt puțin frustrat pe unul mai calculat, mai inteligent, mai sociabil. Am văzut mulți băieți urâți bătăuși cu fete frumoase au papagal asta e chestia, poți avea și tu, scopul scuza mijloacele. Or fi și de alea nu zic nu, da fiecare își vede de a le lui, ei. Asta e, trebuie sa fim maturi și sa acceptam ca unii sunt mult peste nivelul nostru nu ca sunt frumoși, inteligenta reflecta de cele mai multe ori ceva sexi la noi bărbații când nu ai vai de picioare când nu ai cap. vrei sa facem o testare sa pui unul frumos da prost pe lângă unul urat dar smecher sa vezi ca 7-8 fete din 10 îl aleg pe ala care e puțin mai urat gen de nota 6 da care știe sa vorbească, ce sa vorbească, cand sa tacă. ADN ul tău este unul net inferior asta face diferența la cucerit ADN ul. Asa e și al meu nu ai cevsa faci, putem evolua da nu vom fi niciodată un playboy asta e clar. Mergi pe o linie genetica în care bărbații erau slab la vânat.
Omule tu ai baut cv, am intrebat naibi daca sunteti naiba invidiosi pe alti barbati frumosi ca voi
Iar eu ți am răspuns ca nu! Nu ști sa citești? Am specificat ca sunt pe ăștia inteligenți asta e un motiv întemeiat pe cei frumoși nu sunt ca nu am de ce, și eu arat bine cu degetul. Îs invidios pe ăștia smecheri nu pe ăștia frumoși. Tu ai traume cu aspectul fizic asta e buba prea te desconsideri, ar trebui sa umbli cu smecheri sa îți schimbi mentalitatea.am văzut mulți băieți cu un ochi se uita la slănină cu unul la faina și aveau gagici frumoase. Încearcă naibii sa treci peste complexul asta de inferioritate, mai slăbește, continua cu sala, ști vorba aia ai tot ce îți lipsește
Mann sunt grabit, nu am timp, deci nu ai invidie, dar pe penis ai?
Eu din ce am studiat,ma documentat,ce am mai vb cu mossoti,ce am experimentat pe tinder,badoo,dar sunt de acord ca esti smecher si papagal bun o poti face sa te placa,dar asta nu se invata e ceva facut din subconstient, fetele sunt emotionale, nu e vb de asta, nu caut iubita, dar vreau sa aflu daca barbati sunt invidiosi pe alti barbati
Nu, ma mulțumesc și cu dimensiunea penisului meu. Se poate mari chirurgical pentru cine are aceasta complexitate fata de mărime.
Pe tinder majoritatea sunt neserioase sau dezorientate, nu știu ce vor de la viata.
Faza e ca multi sunt complexati, sincer si eu am simtit asta, mam si documentat cica grosimea conteaza, as face operatie daca as avea bani, de crescut in inaltime
Si eu eram asa, mam mai maturizat de anul trecut, in rest am fost lasator, nepasator, lacom pe dulciuri, am gasit legume la punga iti recomand am gasit la auchean
Asta e un avantaj ca ești pitic, poti agata minione, și pari mai tinerel.
800 de euro costa îngroșarea, durează 12 luni apoi din nou trebuie sa faci aceeași intervenție tot la un an, dar tot e ceva. La baie mare se fac astfel de intervenții. Poți da ca sudul în clopot asa ii stimulezi clitorisul dacă nu stai bine cu dotările. eu câteodată dau în ciuda în unele sa le Sara sandalele
Mămăruţa10 întreabă:
anonim_4396 întreabă: